Mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM – Păreri și Preț

0
895
Mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM - Păreri și Preț

Dacă îți dorești o mașină de spălat care să facă față și celor mai mari exigențe, atunci, în mod cert, trebuie să iei în considerare mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM.

Designul Slim, culoarea albă, picioarele de amplasare simplu de montat sunt caracteristici care îi permit să fie instalată cu ușurință și să se încadreze perfect în orice baie sau bucătărie. Acestea nu sunt singurele avantaje ale mașinii de spălat LG 6 MOTION. Mașina este dotată cu tehnologia 6 Motion care garantează eficiență maximă a procesului de spălare, indiferent de tipul de material. Programul Smart Diagnosis iți permite să economisești sumele considerabile pe care le dai de obicei pe instalator, prin simpla utilizare a telefonului mobil.

Clasa energetică a mașinii LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM

Mașina de spălat  LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM se încadrează în cea mai eficientă clasă energetică, A+++. Achiziționarea electrocasnicelor care se încadrează în această clasă energetică reprezintă o economie substanțială în ceea ce privește consumul de curent. Și este alegerea optimă a celor interesați atât de calitate, cât și de economie.

Caracteristici generale și design mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM

Mașina de spălat  LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM are un design Slim, având 85 centimetri lățime, 60 lungime și 44 cm adâncime. Asta o face  ușor de montat chiar și în bucătărie sub blatul mobilei. Culoarea mașinii este albă, iar cuva are un chenar gri ce dă o notă de eleganță în plus acestui model.  Afișajul este de tip LED. Încărcarea frontală facilitează aerisirea mașinii, fiind foarte comod să lași ușa deschisă pentru a evita apariția mirosurilor neplăcute.

Cuva este făcută din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil.

Capacitatea de încărcare este de 6 kilograme, o cantitate medie, dar suficientă chiar și pentru familiile mai numeroase.

Motorul este atașat direct pe centrul tamburului ceea ce îi conferă o stabilitate sporită, iar nivelul de vibrații este astfel redus la minim. Nivelul de zgomot este redus la rândul lui deoarece nu există zgomot de frecare. Motorul aplicat direct pe tambur împiedică pierderile de energie.

Funcții și programe

Punctul forte al mașinii de spălat  LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM  este funcția inovatoare 6 Motion, care transformă spălarea convențională într-o experiență eficientă ce asigură protecția tuturor tipurilor de materiale.

Dacă doriți să spălați rufele albe de zi cu zi, trebuie să folosiți  programul 6 Motion- Rotire care spală rufele printr-o mișcare amplă, circulară.

Dacă doriți să evitați șifonarea hainelor în timpul procesului de spălare, puteți folosi programul 6 Motion – Urcare- Coborâre.

Dacă doriți să protejați țesăturile delicate printr-o mișcare ușoară a acestora în apă și să preveniți strâmtarea hainelor preferate, folosiți programul 6 Motion-Legănare.

Dacă doriți să vă asigurați că apa cu detergent a fost repartizată uniform în cuvă și fiecare articol a fost umezit, folosiți 6 Motion-Filtrare.

Dacă doriți să reduceți zgomotul produs de căderea rufelor îmbibate cu apă în timpul procesului de spălare, folosiți 6 Motion- Rostogolire.

Cu tehnologia revoluționară Smart Diagnosis, aparatele electrocasnice pot  „vorbi” direct cu un specialist via Call Center. Identificarea defecțiunii se face fie prin folosirea unui smartphone, fie prin utilizarea unui telefon obișnuit.

Alte programe pe care le mai poți folosi sunt: Bumbac Eco, Baby Care, Skin Care, bumbac, sintetice, program sport.

Ți se potrivește mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM?

Mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM este o inovație tehnologică pe care orice cunoscător și-ar dori să o aibă. Designul Slim rafinat, programele diverse și performante, funcția 6 Motion, revoluționara tehnologie Smart Diagnosis asigură oricărui consumator satisfacția maximă pe care ar putea-o obține de la o mașina de spălat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here