Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU – Preț mic

0
654
Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU - Preț mic

Gama variată de mașini de spălat prezentă pe piață face destul de dificilă sarcina de a alege o mașină de spălat. De aceea un sfat util ar fi să stabiliți anumite criterii care să vă facă alegerea mai ușoară. Dacă printre criteriile dumneavoastră se regăsește: o sarcină de încărcare mai mare, programe diverse pentru o multitudine de țesături, funcții economice, design clasic, dar elegant, atunci mașina de spălat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU este mașina potrivită pentru dumneavoastră.

Clasa energetică mașina de spălat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU face parte din clasa energetică A++. Chiar dacă nu este cea mai performantă clasă energetică, clasa A++ nu este departe de aceasta. Electrocasnicele din această clasă garantând un consum foarte redus de energie.

Caracteristici generale ale mașinii de spălat Indesit IWD 71252 C ECO EU

Mașina de spălat Indesit IWD 71252 C ECO EU are următoarele dimensiuni: 85 cm lățime, 59.5 cm lungime și 51.7 cm adâncime. Nu este o mașină micuță, cu design Slim, dar nu este nici o mașină foarte mare. Se poate încadra destul de ușor în orice gospodărie.

Încărcarea este frontală. Sarcina de încărcare este puțin mai mare decât a unei mașini Slim. Indesit IWD 71252 C ECO EU poate spăla 7 kg la o singură încărcare. Mașina permite și încărcarea cu sarcini mai mici datorită programului Eco Time.

Viteza de centrifugare este de 1200 rpm, ceea ce înseamnă că rufele sunt aproape uscate la finalul ciclului de spălare. Pentru rufele delicate, care nu permit o centrifugare intensă, există posibilitatea de a reduce viteza de stoarcere.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 db(A), iar la spălare de 60 db(A). Asta o încadrează în clasa mașinilor cu nivel mediu de zgomot produs în timpul ciclului de spălare.

Mașina de spălat Indesit IWD 71252 C ECO EU are culoarea albă, designul este clasic, potrivit pentru orice tip de locuință, afișajul este de tip LED, foarte ușor de utilizat.

Funcții și programe mașina de spălat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU

Funcția Eco Time vă permite să încărcați mașina cu o sarcină mai mică de 3 kg, formată din rufe ușor murdare din bumbac sau sintetice. Ciclul de spălare este cu 30% mai scurt, iar consumul de apă și de energie se reduce cu până la 40%.

Special Programmes vă garantează spălarea eficientă a unui număr mare de țesături diferite.
Opțiunea Delay Timer vă ajută să programați pornirea mașinii de spălat la o oră convenabilă. În prealabil, trebuie să selectați ciclul de spălare.

Programele speciale Sport sunt proiectate special pentru protejarea articolelor sportive.
Opțiunea Energy Saver este disponibilă cu ciclurile Bumbac, Sintetice și Jeans și permite o economie de energie de până la 70%, prin optimizarea consumului de apă și a unei eficiențe superioare a acțiunii mecanice a coșului de rufe.

Alte programe: încălțăminte, lână, centrifugare delicată, Mixt, colorate, delicate.

De ce să cumperi mașina de spălat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU?

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU, pe lângă avantajul de a avea un preț accesibil, are avantajul de a fi economică, de a avea un număr de 16 programe de spălare, de a permite încărcarea cu sarcini mai mici și de a putea fi programată să pornească când doriți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here