Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO

0
771
Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO

O masina de spalat rufe buna este aparatul electrocasnic cel mai cautat de catre orice gospodina care vrea sa-si usureze munca. Daca masina de spalat rufe aleasa va avea programe suficiente pentru tesaturi, nu va sifona hainele prea tare pentru a fi ulterior usor de calcat si le va stoarce bine, atunci este ideala si, cu siguranta, vrei sa se afle si in casa ta.

Caracteristici generale

Din punctul nostru de vedere, masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO va fi apreciata de orice persoana care o va achizitiona. In ceea ce priveste pretul, credem ca este situat undeva la mijloc, dar ofera o clasa energetica performanta, numeroase programe de spalare si este prevazuta cu o functie speciala pentru a economisi energie. Cu o capacitate de 6 kilograme, se potriveste atat persoanelor singure deoarece poate fi utilizata chiar si cu o incarcatura mai mica de 3 kilograme – Eco Time, cat si familiilor numeroase care doresc sa profite de intregul volum.

Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO este alba, usor de utilizat datorita sistemului de incarcare frontala; are o greutate de 66.5 kilograme si masoara 85 x 59.5 x 53.5 centimetri.

Zgomotul emis de acest aparat electrocasnic este de 74 dB, dar consideram ca se merita avand in vedere rezultatul: haine curate in scurt timp.

Clasa energetica si economisirea energiei

Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO se incadreaza in clasa energetica A+, o clasa energetica performanta si economa.

Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO clasa energetica

Optiunea Energy Saver poate fi activate ori de cate ori alegeti unul dintre programele Bumbac, Sintetice sau Jeans care permit economisirea a pana la 70% din energia utilizata fara aceasta functie (comparat cu ciclul bumbac la 30°C), multumita optimizarii consumului de apa.

Economisirea energiei se face si cu ajutorul functiei Eco Time. Astfel nu mai trebuie sa asteptati sa strangeti 6 kilograme de rufe; aceasta optiune poate fi utilizata ori de cate ori doriti sa spalati pana in 3 kilograme de haine usor murdare din bumbac sau din material sintetice. Setand Eco Time veti economisi 40% din apa si energia utilizata in mod usual, iar programul va fi cu 30% mai scurt.

Functii si functionare

Ceea ce ne place la masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO este faptul ca poate fi programata cu ajutorul functiei Delay Timer sa inceapa sau sa opreasca spalarea oricand pe durata zilei, astfel incat, atunci cand ajungi acasa le poti intinde la uscat fara sa mai astepti si programul de spalat.

https://www.youtube.com/watch?v=i-WFSpV9ceA

Cum poate fi curatata masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO?

Partile din plastic si cele din cauciuc pot fi curatate cu ajutorul unei lavete inmuiata in detergent (fara solvent sau substante abrasive). Sertarul pentru detergent, se ridica usor si se trage pentru a fi scos. Acesta se curata sub jetul de apa, cu cat mai des, cu atat mai bine.

Evitati sa inchideti usa masinii de spalat dupa utilizare pentru a nu se forma mirosuri neplacute in interior.

De ce recomandam masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO?

Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO este aliatul perfect al mamelor care au copii sportivi datorita programului sport care protejeaza tesaturile, al doamnelor si domnisoarelor cu haine din tesaturi pretioase, dar si al domnilor care doresc haine impecabile. Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO este ceea ce iti trebuie pentru familia ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here