Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B – pareri si review

0
673

Masina de spalat a devenit o obisnuita in casele tuturor.Departe de mai reprezenta un moft, mai degraba inseamna o necesitate deoarece reduce timpul si ne scuteste de foarte multa treaba.Tot ce trebuie este sa bagati rufele si sa le scoateti, pe cand la cele vechi de pe vremea bunici, trebuia sa le scoateti, clatiti si apoi baga la storcator.Dar cum tehnologia a avansat, iar ele au devenit din ce in ce mai avantajoase, noi va recomandam masina de splat rufe Hotpoint WMD 722B.

Clasa energetica

Masina are o clasa de eficienta energetica foarte buna si anume clasa A++, aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie. Clasa de eficienta la spalare este A, iar la centrifugare B.

Caracteristici generale privind masinia de spalat rufe Hotpoint WMD 722B

Masina de spalat este alba, simpla, perfecta pentru a duce la bun sfarsit programul selectat.Nu este o masina inalta, asa ca se poate integra de minune in baie sau in bucatarie, are o inaltime de 85cm, latime 59.5cm si adancime 53.4cm.Panoul de comanda este situtat deasupara hubloului si include: un sertar pentru detergent in partea stanga, un buton rotativ cu butoane de unde se regleaza programul si un ecran LCD care arata informatii precum etapa de spalare, timpul ramas si temperatura.Incarcarea este de tip frontala si are o capacitate de 7kg, perfecta pentru o famile de 3-4membrii.Tamburul este din inox si are un volum de 52l.Cuva este confectionat din poliplex.Deschiderea hubloului este pe partea stanga.Hainele dumeneavoastra nu vor iesi sifonate pentru ca are o viteza de centrifugare de 1200rtm.

Functii tehnice

Motorul este unul trifazat Dynamic Inverter, conceput cu un sistem de suspensie absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii, asigurand o silentiozitate desavarsita chiar si in timpul centrifugarii.

Aceasta masina de spalat a obtinut calificativul Woolmark Platinum Care, asta inseama ca are certificare maxima acordata de catre The Woolmark Company, pentru eficacitatea ciclului lor special pentru lana.Datorita noilor caracteristici exclusive, articolele din lana, casmir si alte tesaturi delicate sunt spalate delicat.

Simbolul EcoTech prezent arata ca masina indeplineste cele mai inalte standarde de eficienta energetica.

Beneficiaza de 15 programe, dintre care amintim cel mai important de 30minute, extra-clatire, bumbac, lana, sintetice, usor de calcat si program de lenjerie alba.

Masina este prevazuta cu un sistem de siguranta impotriva copiilor, astfel nici cel mai insistent copil nu ar putea sa o deschida.

Programarea intarziata va permite sa programati masina in ce interval de timp doriti.De exemplu daca plecati dimineata de acasa la munca puteti sa programati masina astfel incat sa termine exact cand va intoarceti.

Pentru ca are o capacitate mare de incarcare permite incarcarea chiar si cu pilote sau alte cuverturi groase din lana.

Masina are un sistem de reglare automat a consumului, isi adapteaza setarile si consumul de curent in functie de tipul de haine si cantitatea de rufe incarcata, adica isi ia doar cat este necesar spalarii respectivului program sau capacitatii.Mai are si un sistem impotriva inundatiilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here