Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I – pareri si review

0
824

Stiti deja ca aparatele electrocasnice din gama Gorenje sunt printre cele mai bune si ofera tehnologii de ultima inovatie. Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat si aveti un buget relativ modest pentru alocare, masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I, este ceea ce cautati. Dispune de o gama variata de programe.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Gorenje W8544N/I

Aceasta masina se incadreaza in clasa energetica A+++, permite obtinerea de rezultate foarte bune in privinta consumului de energie electrica. Clasa de eficienta la spalare este A, consuma cu 30% mai mult fata de cele din aceeasi clasa (A+, A++). Consumul unui program standard este de 0.77kw/h.

Caracteristici

Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I este un pic mai mare ca dimensiuni, in comparatie cu alte masini. Dimensiunile sunt (lx85cm, Lx60cm, si Ax60cm). Aceasta masina are un design simplu, de culoare alba, perfect integrata intr-un spatiu deschis. Panoul de comanda include o roata pentru selectarea progamelor, iar afisajul este de tip LED pentru o vizualizare cat mai buna a informatiilor cu privire la programul selectat. Sertarul este pozitionat sus in partea stanga, standard.

Tipul de incarcare este frontal avand o capacitate de 8kg. Cuva este confectionata din carbotech, iar tamburul din inox cu un volum de 64l. Nivelul de zgomot la spalare este de 52dB, iar la centrifugare de 70dB foarte silentioasa in raport cu dimensiunile si greutatea. Viteza de centrifugare este de 1400rtm, perfecta pentru o masina de spalat. Consumul mediu anual de apa este de 10309l. Greutatea este de 77kg, un pic cam mare, dar avand in vedere ca nu se suspenda, nu trebuie sa va faceti griji asupra greutati ei.

Functii si siguranta

Aceasta masina are un numar de 23 de programe(extra-clatire,prespalare,lana,spalare manuala, bumbac, SterilTub si fara centrifugare).

Programul SterilTub , acest program asigura ca interiorul ramane perfect curat si steril, conferindu-le rufelor un miros placut. Spalarea cu detergent la temperaturi scazute poate crea conditii ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, ce pot sa imprime un miros urat rufelor. Astfel functia SterilTub se activeaza cu tamburul gol si elimina bacteriile din interiorul masinii.

Programul anti-alergii este destinat spalarii hainelor bebelusilor.

Masina de spalat beneficiaza de un motor de cea mai inalta tehnologie. Datorita acestui motor Inverter va puteti bucura de performante crescute la spalare, precum si de alte avantaje legate de eficienta energetica si nivelul redus de zgomot.

Functii tehnice

Masina mai are si un Motor PowerDrive, acest motor nu are perii, ceea ce elimina tensiunea mecanica, frecarea sau uzura. Se economiseste mai multa energie, iar procesul de spalare este mult mai silentios. In plus si durata de viata a motorului este mai lunga.

In cazul in care masina nu este bine fixata , acest model dispune si de un control electronic al stabilitatii, ce reduce automat numarul de turatii.

Masina este prevazuta cu un control asupra nivelului apei, sistemul de siguranta se inchide automat in caz de scurgeri.

Daca sunteti deranjat de zgomotul centrifugarii (dar nu este nevoie deoarece masina este silentioasa), printr-o simpla apasare pe selector masina se va opri din centrifugare, masina continandu-si ciclul fara sa fie afectata de acest proces.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here