Mașina de spălat rufe cu uscător Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE

0
1231
Mașina de spălat rufe cu uscător Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE

În ziua de astăzi, timpul este cel mai important bun al nostru. Este foarte important să profităm cât mai mult de puținul timp liber pe  care îl avem. Datorită noilor tehnologi și inovații, aparatele electrocasnice au devenit un sprijin major în activitățile cotidiene. Mașinile de spălat, de exemplu,  sunt un ajutor de bază în orice gospodărie. Din acest motiv, Samsung  a creat mașina de spălat rufe cu uscător Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE, ideală pentru orice familie care își dorește o mașină de spălat performantă și economică.

Clasa energetică

Mașina de spălat Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE  face parte din clasa energetică A, ceea ce vă garantează un consum redus de energie la fiecare utilizare.

Caracteristici mașina de spălat rufe cu uscător Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE

Din punct de vedere al designului, Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE  este  mașina potrivită pentru cei care doresc un aparat  electrocasnic modern, cu fațadă albă și afișaj de tip LED.

Mașina are dimensiuni standard, și anume 85 cm lățime, 60 cm lungime, 55 cm adâncime și  65 kg greutate.

Motorul invertor digital oferă eficiență energetică superioară, performanță excepțional de durabilă și zgomot minim.

Tamburul are formă unică și textură în funcție de diamant. Acesta are mici perforații pentru ieșirea apei ce previn blocarea și deteriorarea hainelor.

Sarcina de încărcare a mașinii Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE este de 7 kg, iar încărcarea se face frontal. Capaciatatea de uscare este de 5 kg.

În interiorul mașinii de spălat Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE  se află un generator de bule care dizolvă detergentul și injectează aer. Astfel se crează un strat bogat de spumă. Datorită acestui strat de spumă, Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE  poate spăla cu apă rece la fel de eficient ca și cu apă caldă. În acest mod, se reduce consumul de energie.

Mașina de spălat rufe cu uscător Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE (2) Mașina de spălat rufe cu uscător Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE (3) Mașina de spălat rufe cu uscător Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE (4)

Funcții și programe

Dacă aveți de spălat haine care au pete dificile, folosiți Bubble Soak. Această tehnologie îndepărtează imediat petele cu o singură apăsare de buton.

Dacă doriți haine care să aibă tot timpul un miros proaspăt, tehnologia Air Wash dezodorizează și dezinfectează rufele dumneavostră, utlizând doar aer încălzit.

Dacă aveți copii, folosiți programul Baby care, pentru o spălare cu rezultate superioare a hainelor bebelușilor.

Dacă doriți să spălați cât mai repede o încărcătură completă, folosiți programul Spălare rapidă. Așa veți avea rufe curate în cel mai scurt timp posibil.

Alte programe: sintetice, bumbac, lână, clătire intensivă, consum redus de energie.

Funcții și siguranță

Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE este dotată cu funcția programare întârziată care vă permite să programați mașina de spălat să pornească la ora dorită, după ce ați selectat ciclul de spălare.

Mașina de spălat Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE  are sistem de protecție împotriva copiilor.

Cu funcția de autodiagnosticare sunteți informații de existența unor eventuale erori încă de la început, fără a mai fi necesară intervenția unui instalator.

Tehnologia Eco Drum Cleaner vă ajută să curățați tamburul fără a folosi substanțe chimice puternice.

De ce să achiziționezi mașina de spălat rufe cu uscător Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE?

Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE  este o mașină de spălat care vă garantează atât o spălare eficientă și economică, cât și faptul că veți bucura de aceste beneficii cât mai mult timp datorită motorului invertor digital care prelungește viața mașinii de spălat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here