Mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3 – Sugestii, Preț și Păreri

0
1081
Mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3 - Sugestii, Preț și Păreri

Cu câteva zeci de ani în urmă nimeni nu ar fi putut bănui că spălarea și uscarea hainelor se poate transforma dintr-o corvoadă într-o plăcere. Mașinile de spălat au devenit din ce în ce mai performante. Astăzi o mașină de spălat bună nu doar spală hainele, ci le și usucă, reducând astfel eforturile noastre. Mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3 este una dintre mașinile care merită un plus de atenție din partea noastră datorită programelor și funcțiilor de care dispune.

Clasa energetică mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3

Mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3 face parte din clasa energetică B. Din păcate,  asta înseamnă că nu este o mașină de spălat  foarte economică.

Caracteristici mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3

Mașina de spălat LG F1496ADP3 are un design interesant, care dă un plus de modernitate locuinței dumneavoastră. Mașina are 85 cm lățime, 60 cm lungime, 55 cm adâncime și o greutate de 62 kg.

Cuva este din polipropilenă, iar tamburul din inox.

Viteza de centrifugare este de 1400 rpm, viteză  bună pentru o mașină de spălat. Afișajul este de tip LED.

Motorul este atașat direct pe tambur, fapt ce are următoarele avantaje: stabiliatea mai mare a motorului reduce nivelul de vibrații, nu există zgomot de frecare, numărul pieselor ce se pot uza este mai mic, implicit durata de viață a mașinii crește, sunt eliminate pierderile de energie.

Încărcarea este frontală. Sarcina de încărcare este de 8 kg la spălare și de 4 kg la uscare.

Funcții și siguranță

Tehnologia 6 Motion prin cele șase tipuri de mișcare vă oferă rezultate excelente pentru toate ciclurile de spălare. 6 Motion Rotire vă asigură spălarea standard a rufelor albe de zi cu zi printr-o mișcare amplă circulară. 6 Motion Urcare-Coborâre previne șifonarea hainelor cu ajutorul mișcării de urcare-coborâre. 6 Motion Amestecare dizolvă detergentul la intrarea apei în cuvă, clătește eficient rufele și îndepărtează petele datorită mișcării rapide. 6 Motion Legănare previne deteriorarea hainelor delicate printr-o mișcare ușoară în apă. 6 Motion Filtrare umezește fiecare articol din cuvă cu 108 rpm. 6 Motion Rostogolire reduce zgomotul produs de căderea rufelor.

Smart Diagnosis vă ajută să economisiți banii cheltuiți de obicei pentru instalator. Acest program vă anunță de fiecare dată când mașina are defecțiunii prin simpla folosire a telefonului personal.

Funcții și programe mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3

Programul Baby Care stă la dispoziția familiilor care au copii și care doresc o îngrijire delicată, dar eficientă pentru hainele acestora.

Pentru hainele de bumbac puteți folosi programul Bumbac sau Bumbac Eco.

Dacă aveți haine delicate, programul Spălare Manuală vă ajută să le îngrijiți fără a le deteriora.

Alte programe: lână, Intensive 60, fără centrifugare, Daily Wash, prespălare, sport.

Este bună mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3?

Dacă doriți o mașina de spălat rufe care să fie dotată cu uscător pentru a economisi timp la fiecare spălare, vă recomandăm să luați în calcul și mașina de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3. Tehnologia 6 Motion vă garantează spălări eficiente la orice ciclu ales, iar cele 13 programe de spălare acoperă cele mai uzuale nevoi ale unei gospodării.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here