Mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC-LD143KC – Preț și Păreri

0
895
Mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC-LD143KC - Preț și Păreri

Dacă uscatul rufelor este o problemă pentru dumneavoastră, atunci este timpul să schimbați mașina de spălat obișnuită cu o mașină de spălat cu uscător. Firma Daewoo vă propune mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC-LD143KC.

Care sunt avantajele acestei mașini? În primul rând, puteți spăla o cantitate 10 kg de rufe, chiar și cu apă rece și usca o cantitate de 7 kg. Motorul Smart Drive vă garantează o spălare cât mai silențioasă, iar tehnologia Air Bubble Wash are grijă să nu se deterioreze țesăturile.

Clasa energetică  a mașinii – Daewoo DWC- LD143KC

Cele mai economice electrocasnice sunt cele din clasa A+++, după cum se știe. Mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC- LD143KC se încadrează în clasa energetică A, nefiind una dintre cele mai economice electrocasnice, dar nici una dintre electrocasnicele cu consum mare de energie.

Caracteristici mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC-LD143KC

Mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC- LD143KC este mai mare ca dimensiuni decât o mașină de spălat standard. Lățimea acestei mașini este de 85 cm, lungimea de 60 cm, iar adâncimea de 67.3 cm. Greutatea este de asemenea mai mare, Daewoo DWC- LD143KC cântărind 71 de kg. În mod evident, problema spațiului de montare trebuie luată în considerare înainte de a achiziționa această mașină.

Încărcarea se face, ca în cazul majorității mașinilor, frontal, însă sarcina de încărcare este mult mai mare, și anume de 10 kg. Sarcina de uscare este de 7 kg, mai mică decât sarcina de spălare, însă suficientă chiar și pentru o familie cu mai mulți membri.

Viteza de centrifugare este de 1400 rpm, o viteză foarte bună pentru mașinile de spălat.

Mașina de spălat cu uscător Daewoo DWC- LD143KC are motor avansat fără perii, Smart Drive, cu invertor și cu axul de rotație în continuarea axului tamburului. Astfel, motorul rotește tamburul fără curea, iar nivelul de zgomot și de vibrații este redus.

Tehnologia Air Bubble Wash

Cu ajutorul acestei tehnologii, milioane de bule de aer pătrund în fibre, după care se dispersează pentru a crea energie de impuls. Rezultatul este o spălare eficientă chiar și în apă rece. De asemenea, aceste bule reduc atât frecarea dintre haine, cât și frecarea dintre haine și tambur, protejând țesătura hainelor.

Funcții și programe mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC-LD143KC

Programul de curățare a cuvei vă menține cuva mereu curată, fără a fi nevoie de produse chimice scumpe.

Programul de spălare manuală prelungește viața hainelor delicate și vă scapă de corvoada spălatului la mână.

Pentru a evita senzația deranjantă că a mai rămas detergent imprimat în haine, folosiți programul de  extra-clătire.

Funcții și siguranță

Mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC- LD143KC este dotată cu sistem de protecție împotriva copiilor.

Funcția programare întârziată vă stă la dispoziție dacă doriți să programați mașina la o anumită oră.

Ar trebui să achiziționezi mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC-LD143KC?

Mașina de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC- LD143KC vă stă la dispoziție dacă decideți că aveți nevoie de o mașină de spălat cu uscător, care permite încărcarea cu o sarcină mare și garantează spălări eficiente și în apă rece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here