Masina de spalat rufe cu uscator Bosch Avantixx WVG30441EU – pareri si review

0
907

Datorita noilor tehnologii si inovatii, aparatele electrocasnice au devenit foarte performante fapt ce va usureaza munca si va permite sa aveti mai mult timp liber. Masinile de spalat, nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Astfel Bosch a creat masina de spalat cu uscator Bosch Avantixx WVG30441EU, ideala pentru orice familie care isi doreste o masina de spalat performanta.

Clasa energetica a masinii de spalat cu uscator Bosch Avantixx WVG304441EU

Aceasta masina face parte din clasa energetica A. A este modul cel mai mare de economisire a energiei electrice. Clasa energetica la spalare este A, iar cea la uscare tot A. Consuma cu 30%mai mult fata de cele din aceeasi clasa (A+,A++,).

Caracteristici privind masina de spalat cu uscator

Masina de spalat cu uscator are un design simplu, de culoare alba, este un pic mai mare ca dimensiuni fata de cele simple,latime 85cm, lungime 60cm si adancime 59cm. Displayul este LCD afiseaza informatii despre timpul ramas si temperatura apei. Roata se foloseste pentru reglarea programelor. Sertarul pentru depozitarea detergentului este amplasat standard, sus in partea stanga .Incarcarea se face frontal, avand o capacitate la spalare de 8kg iar la uscare de 5kg. Masina are un numar de 15 programe( extra -clatire,iarna,mix,spalare manuala). Hubloul are diagonala de 32cm cu deschidere pe partea stanga la 180 grade. Cuva este confectionata din plastic, iar tamburul din inox si are un volum de 56l. Viteza de centrifugare este de 1500rtm. Nivelul de zgomot la centrifugare este de74dB, iar la spalare de 52dB. Masina de spalat rufe cu uscator are 82kg, relativ mare,dar avand in vedere ca masina nu se amplaseaza pe un suport metalic, poate fi asezata cu usurinta pe podea.

Functii si programe

Aceasta masina de spalat cu uscator dispune de o functie foarte importanta si anume ActiveWater Plus ,pentru a evita risipirea apei, senzorul ajusteaza consumul exact de apa pentru spalare in functie de cantitatea hainelor. Astfel rufele sunt inmuiate mai repede si mai uniform datorita fluxului de apa optimizat, care este deosebit de bland si delicat. Masinile de spalat cu functia ActiveWater isi aduc o contributie semnificativa la gestionarea eficienta a apei. Este si un model dotat cu sistemul electronic de control al balansului care asigura distribuirea perfecta a rufelor in tambur si astfel se elimina zgomotul si vibratiile neplacute in timpul centrifugarii, avand o stabilitate absoluta.

Daca a fost intrerupt un program de uscare, masina de spalat rufe cu uscator si rufele pot fi foarte fierbinti selectati Intesiv Dry( uscare intensiva) sau Gentyle Dry (uscare delicata) si setati programul de uscare de 15 minute, pentru ca rufele sa se poata raci, apoi scoateti rufele.

Masina de spalat cu uscator are certificare ECARF pentru programul AllergyPlus, este un program special creat pentru persoanele cu alergii.

Functia VarioPerfect , asigura cele mai bune rezultate de spalare pentru toate tipurile de tesaturi si la fiecare incarcatura. Cu VarioPerfect, puteti seta cele mai multe programe mai rapide sau mai eficiente cu functiile SpeedPerfect si EcoPerfect. Aceasta reduce timpul cu pana la 65% sau mai eficient energetic cu pana la 50%.

Programul HygieneCare, curata foarte bine bumbacul si sinteticele la doar 20 de grade cu rezultate foarte bune.

Programul rapid 15minute, permite spalarea a 2kg de rufe nu foarte murdare intr-un timp record de 15 minute, incluzand starea de baza, clatirea si centrifugarea.

Masina de spalat cu uscator are un motor de tip EcoSilence Drive. Acest motor este dezvoltat de Bosch, este deosebit de puternic si durabil. Prin renuntarea la periile de carbune, motorul EcoSilence Drive nu se poate supraincalzi si nici nu se uzeaza, este unul din cele mai silentioase motoare din clasa sa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here