Mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU – Preț, Sugestii și Păreri

0
1017
Mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU - Preț, Sugestii și Păreri

Mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU duce conceptul de mașină de spălat la un nou nivel. Rolul standard al unei mașini de spălat este pur și simplu acela de a spăla cât mai eficient.

Cu Bosh WAY32891EU spălarea rufelor este eficientizată la maximum datorită inovațiilor tehnologice cu care această mașină este dotată. În mod cert, Bosh WAY32891EU depășește ideea de modern și performant. Desigur, investiția necesară pentru a achiziționa o astfel de mașină este pe măsura avantajelor pe care noile tehnologii Bosh vi le oferă.

Clasa energetică pentru mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU

Mașina de spălat rufe Bosh WAY32891EU  se încadrează în cea mai performantă clasă energetică, și anume A+++, dar nu doar atât. Această mașină de spălat este cu 30% mai economică decât cea clasa energetică din care face parte.

Caracteristici – mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU

Din punct de vedere al dimensiunilor, Bosh WAY32891EU nu aduce nicio modificare notabilă. Mașina are o lățime de 85 de cm, o lungime de 60 de cm și o adâncime de 59 de cm.

Mașina de spălat Bosh WAY32891EU este în mod clasic albă. Însă iese în evidență prin culoarea afișajului de tip LCD și prin combinația de negru și gri din jurul cuvei.

Viteza de centrifugare este de 1600 rpm, ceea ce înseamnă că depășește viteza de centrifugare standard. Astfel, rufele sunt aproape uscate la terminarea ciclului de spălare.

Încărcarea se face frontal, însă cu o sarcină maximă de încărcare mult mai mare decât a altor mașini de spălat. Dacă o mașină de spălat se poate încărca în mod obișnuit cu 6-7kg, Bosh WAY32891EU are o sarcină de încărcare de 9 kg.

Mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU - Preț, Sugestii și Păreri Mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU - Preț, Sugestii și Păreri (2) Mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU - Preț, Sugestii și Păreri (3)

Funcții și siguranță

Pe lângă funcțiile de siguranță de bază, și anume: sistem detectare spumă, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor, semnalizare acustică terminare program, mașina de spălat Bosh WAY32891EU vine cu funcția inovatoare i-Dos, care permite dozarea automată  a detergentului lichid/balsamului pentru rezultate optime la spălare.

Sistemul Anti-pete are 16 opțiuni de detectare a petelor  cele mai comune.

Cu sistemul VarioPerfect, puteți opta pentru programe mai rapide sau cu consum redus de energie, fără a fi îngrijorați că se pierde din calitatea spălării.

Tehnologia EcoSilentDrive este cea mai economică și silențioasă tehnologie de motorizare. Datorită acestei tehnologii puteți fi siguri că dețineți o mașină de spălat extrem de eficientă energetic, silențioasă și cu o durată lungă de viață.

Bosh WAY32891EU este dotată cu  senzorul de clătire cu rezultate optime, AquaSensor. Astfel, puteți fi siguri că nu a rămas detergent pe rufele dumneavoastră.

Funcții și programe

Cu mașina de spălat Bosh WAY32891EU aveți la dispoziție o gamă variată de programe de spălat, de la clasicele programe pentru sintetice, lână, spălare manuală, sport, la programe speciale care acoperă toate nevoile unei gospodării, cum ar fi: perdele, pilotă, delicate/mătase 30, AllergiePlus, pentru persoanele sensibile, Cămăși/Bluze, pentru îngrijirea în condiții optime a acestora.

Cel mai scurt ciclu de spălare este de 15 minute.

Mașina de spălat Bosh WAY32891EU are și programul Drum Cleaner, care vă scutește pe dumneavoastră de curățarea cuvei.

Merită să achiziționezi mașina de spălat rufe Bosch WAY32891EU?

Mașina de spălat Bosh WAY32891EU este în mod cert alegerea perfectă pentru toți consumatorii care își doresc o mașină de spălat ultraperformantă și dotată cu cele mai moderne tehnologii de pe piață.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here