Masina de spalat rufe Bosch WAB20262BY – pareri si review

0
846

Masina de spalat rufe este unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice care, similar cu ale aparate din locuinta, poate simplifica viata unei persoane.Daca vi s-a stricat masina sau nu mai sunteti multumiti de modul cum spala, atunci este timpul pentru una noua.La un pret mic si foarte performanta este masina de spalat rufe Bosch WAB20262BY.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Bosch WAB20262BY

La capitolul eficienta energetica sta bine pentru ca are o clasa care are un consum de energie foarte mic si anume A+++. Clasa la spalare este A, iar intr-un program standard consuma 0.76kwh. Are un consum mediu anual de 10560l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Bosch WAB20262BY

Masina este simpla, alba si poate fi incorporata sub blatul unei mobile de bucatarie.Are o capacitate de incarcare buna si anume 6kg si o viteza de centrifugare de pana la 1000rtm.Masina de spalat functioneaza ca oricare alta: trebuie sa introduceti hainele in masina, adaugati detergent in sertarul amplasat in partea stanga si apoi folositi butonul din partea dreapta pentru a selecta programul de spalare dorit.In mijloc se gaseste un display LCD, inconjurat de cateva butoane prin care se pot seta urmatorii parametrii:turatia,temperatura apei si alte functii.

Are o inlatime de 85cm, latime 60cm, adancime 56cm si o greutate de 66kg.Cuva este dintr-un plastic rezistent, iar tamburul este din inox si are 52l.Cuva si usa sunt atat de mari incat incape usor o pilota.Nivelul de zgomot la spalare este de 57dB, iar la centrifugare de 73dB.

Functii tehnice

Printre cele mai importante programe de care masina dispune sunt:program rapid 15-30minute, lana, mix, sport, spare manuala.

Programul rapid poate fi utilizat de exemplu vara, atunci cand se aduna tricouri care nu sunt foarte murdare, dar au nevoie de o prespalare.In doar 15 minute sunt gata.

Programul Allergy Plus cu certificare ECARF, este un program special creat pentru persoanle care sufera de alergii.

Acest model de masina utilizeaza doua dintre cele mai inovatoare tehnologii ActiveWater si VarioPerfect.

ActiveWater este responsabila de detectarea automata a incarcaturii si optimizarea consumului de apa, iar VarioPerfect este mult mai rapid si ofera eficienta energetica cu 10% daca sunt activate optiunile SpeedPerfect sau EcoPerfect.

Printre programele complete se regasec si cateva functii speciale:selector centrifugare, sistem detectare spuma, siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, semnalizare acustica terminare program si porgramare intarziata.

Masina asigura protectie impotriva copiilor, astfel daca ei sunt curiosi si apasa pe vreun buton cand aceasta se afla in functionare, nu se va deschide si nu isi va schimba din optiunile setate la inceput.
Cand masina de spalat a terminat, veti fi instiintat de semnalul acustic.

Sistemul 3D AquaTronic, asigura o spalare eficienta in 3 pasi, jetul de apa vine cu presiuni diferite din diferite zone ale tamburului, iar rezultatele sunt peste medie.

Din punctul nostru de vedere aceasta masina de spalat este una dintre cele mai bune, deoarece integreaza o serie de programe moderne de spalare, oferind un consum redus de resurse si are un pret de achizitie foarte mic.Aceasta masina de spalat va face viata mai usoara multumita programelor automate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here