Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 – pareri si review

0
697
Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0

Credeti ca sa aveti nevoie de o masina de spalat noua pentru ca cea veche nu mai spala cum trebuie si consuma o cantitate prea mare de apa? O masina performanta, cu un consum redus de energie electrica si programe variate de spalare este Beko WTV9632XO.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Beko WTV9632XO

Eficienta energetica a acestei masini a fost clasificata ca fiind A+++, iar asta o face o masina de spalat foarte economica. In program standard consuma 1,25kWh, iar consumul mediu anual de apa este 11000l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Beko WTV9632XO

Este o masina simpla, de culoare alba,cu un panou de control electronic usor de utilizat, are un display LED intuitiv care arata informatii precum: cat timp mai are pana termina programul, viteza de centrifugare si temperatura la care spala. In centru se afla un buton rotativ de unde se regleaza programul, iar in dreapta sertarul pentru detergent. Are o inaltime de 84cm, latime 60cm si adancime 60cm. Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate foarte mare de incarcare de 9kg. Cu privire la viteza de centrifugare, aceasta este de 1200rtm, asa ca rufele vor fi foarte bine stoarse. Hubloul este unul generos si are o deschidere larga, asta inseamna ca, hainele groase se vor baga mai usor, se deschide la 170grade si are un diametru de 34cm. Este o masina silentioasa, cand spala atinge 55dB, iar la centrifugare 71dB.

Gama de programe este foarte variata, are nu mai putin de 15 programe, printre acestea se remarca programele speciale pentru hainele de bebelusi, haine inchise la culoare, camasi, stoarcere+evacuare, hygiene 20. Bineinteles nu lipsesc nici programele standard precum cele pentru bumbac, lana, sintetice, prespalare si extra-clatire.

Functii tehnice

La nivelul tehnologiilor se remarca cu AquaFusion, aceasta regleaza automat setarile in functie de incarcatura, asigura o spalare eficienta si in acelasi timp un consum mic de resurse.

Tehnologia OptiSense are rolul de a asigura consumul de apa si energie fiecarui ciclu de spalare.

Masina are o rezistenta nichelata Durable Heater, asta inseamna ca are cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta si asigura o protectie mai buna impotriva coroziunii.

Design-ul special al cuvei este de tip AquaWave, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe asigurand o spalare eficienta fara a afecta integritatea tesaturilor.

Control electronic al balansului asigura o distributie uniforma a rufelor eliminand vibratia si zgomotul.

Programul Hygiene 20 curata foarte bine bumbacul si sinteticele la doar 20 de grade cu rezultate peste medie.

Aceasta masina are implementat programul Duvet, este special conceput pentru spalarea pilotelor si ajuta la indepartarea eficienta a acarienilor din acestea.

Programul Mix permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelsi ciclu al masinii de spalat.

Cu programarea intarziata puteti sa programati ca masina de spalat sa fie gata exact atunci cand veniti acasa de la munca, fara sa mai fie nevoie sa asteptati ca aceasta sa termine de spalat.

Datorita capacitatii mari de incarcare 9kg si a numeroaselor programe, aceasta masina este perfecta pentru orice familie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here