Masina de spalat rufe Beko WMY71033LMB3

0
697
masina-de-spalat-rufe-beko-wmy71033lmb3

Alegerea unei mașini de spălat ne dă adesea mari bătăi de cap deoarece cele mai bune mașini de spălat sunt de obicei foarte scumpe. Cred că toată lumea își dorește o mașină de spălat rufe cu un raport calitate/ preț excelent. Dacă nu ești fidel unei forme anume și vrei să încerci ceva nou, îți recomandăm mașina de spălat Beko WMY71033LMB3, cu funcții și programe moderne aflată acum la un preț bun.

Clasa energetică a mașinii de spălat Beko WMY71033LMB3

Beko WMY71033LMB3 este o mașină de spălat care se încadrează în cea mai performantă clasă energetică: clasa A+++. Cei de la Beko oferă cu ajutorul gamei Superia performanțe superioare atât în ceea ce privește eficiența spălării cât și consumul de energie, aparținând toate clasei A+++.

Caracteristici generale

Rezistența HI-TECH cu care este prevăzută această mașină de spălat asigură o mai bună protecție împotriva coroziunii, ceea ce poate diminua cu 40% depunerea de calcar. Astfel este eliminat consumul suplimentar de energie și este mărită de până la 100 de ori durata de viață.

Mașina de spălat rufe Beko WMY71033LMB3 este o mașină de spălat cu design modern și încărcare frontală. Poate fi asortată cu ușurință în orice baie sau bucătărie deoarece este albă. Tamburul este făcut din oțel inoxidabil, iar cuva este din polipropilenă. Picioarele din cauciuc

Dimensiunile acestei mașini de spălat sunt: 84 (înălțime) x 60 (lățime) x 50 (adâncime) centimetri.

Cu o capacitate de 7 kilograme, Beko WMY71033LMB3 este ideală atât pentru familii numeroase cât și pentru persoane care doresc să aibă la dispoziție 15 programe pentru spălatul hainelor. Puteți alege mașini de spălat cu capacitate mică, medie, mare în funcție de numărul de membri pe care-l are familia și în funcție de cantitatea de haine spălată în mod uzual.

Nivelul de zgomot emis la spălare este de maximum 60 dB, iar la centrifugare acesta poate ajunge până la 75 dB.

Funcții și programe

Dacă aveți copii, utilizați programul Baby protect pentru hăinuțele lor. Acesta asigură performanțe superioare atât la spălare cât și la clătire. Este recomandat să utilizați acest program pentru a spăla hainele bebelușilor sau a persoanelor cu pielea sensibilă sau alergică.

Pentru hainele negre utilizați programul Dark Care pentru a preveni decolorarea și transferul culorilor.

Alte programe ale mașinii de spălat Beko WMY71033LMB3: extra clătire, prespălare, expres super rapid, daily express, hygiene 20, stoarcere + evacuare, clătire, cămăși, mix 40 °C, spălare rapidă, program bumbac, program lână, program sintetice, program delicate și program spălare manuală.

După umplerea cuvei cu haine, poți programa mașina de spălat să pornească oricând deoarece este prevăzută cu funcția de programare întârziată, dar nu mai mult de 19 ore.

În ceea ce privește preferința pentru a utiliza diferite tipuri de detergenți, dispozitivul din sertarul pentru detergent vă oferă posibilitatea de a utiliza atât detergent lichid cât și concentrat.

Reguli, sfaturi și păreri

  • Sortați hainele în funcție de culoare, material și gradul de murdărie.
  • Citiți cu atenție eticheta hainelor.
  • Este indicat să spălați rufele cu accesorii metalice într-un săculeț pentru a evita deteriorarea mașinii de spălat.
  • Articolele mici precum șosetele le puteți pune într-un sac pentru rufe sau într-o față de pernă.
  • Nu mixați hainele colorate cu cele albe.
  • Rufele se spală întoarse pe dos.

De ce recomandăm Beko WMY71033LMB3?

Mașina de spălat rufe Beko WMY71033LMB3 are un raport calitate/ preț foarte bun, este silențioasă și este prevăzută cu 15 programe. Dacă trebuie să te îmbraci la 4 ace folosește programul pentru  cămăși, iar dacă ai copii, spală hainele cu ajutorul programului Baby protect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here