Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ – pareri si review

0
746

Acest produs va fi cu siguranta unul de care veti avea nevoie, avand in vedere numeroasele sale calitati. Daca veti avea in vedere cumpararea acestei masini de spalat, cu siguranta veti face o alegere foarte buna. Aceasta masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ vine echipata cu toate functiile pe care vi le doriti, astfel incat sa va bucurati de niste haine foarte curate si lipsite de pete. Daca veti lua in calcul achizitionarea acestui produs, veti constata intr-un timp foarte scurt ca ati facut o alegere extrem de buna si va veti putea bucura de calitatea pe care vi-o doriti.

Functia de Eco Heater este una extrem de folositoare. Rezistenta masinii voastre va fi acoperita cu un strat de nichel. Acest lucru are rol in protejarea masinii de rugina, astfel incat durabilitatea sa fie de 100 de ori mai mare. Masina ta va functiona atat eficient, cat si economic, iar perioada de functionare va fi una extrem de indelungata. Veti putea profita de un produs de calitate, pretul fiind unul destul de mic.

Eficienta va fi si ea un punct forte al acestui produs, pentru ca veti vedea cum masina voastra de spalat se va autocurata. Nu va mai trebui sa va bateti mult timp capul cu igienizarea masinii, pentru ca aceasta se va curata singura, astfel incat functionarea sa va fi asigurata pe termen lung.

Veti reusi sa faceti niste economii pe termen lung, spre deosebire de masinile din clasa A+. Vei constata ca vei face mari economii apeland la aceasta masina de spalat si te vei putea bucura de calitatea pe care ti-o doresti la un pret foarte mic. Inafara de acest lucru, vei avea posibilitatea si sa protejezi mediul inconjurator, datorita faptului ca vei economisi vizibil.

Eco Wash este o optiune foarte utila atunci cand vorbim despre aceasta masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++. Folosind aceasta optiune, vei observa ca vei avea un consum redus de energie, de pana la 80%. Vei avea ocazia sa speli economic, chiar si cu apa rece.

Eco Dose este o alta functie inclusa in aceasta masina. Folosind-o, vei constata ca detergentul tau lichid va fi dozat optim. Acesta se va dizolva destul de usor si vei constata ca va patrunde fara probleme in tesatura. Detergentul lichid va functiona eficient, acesta fiind motivul pentru care te vei bucura de niste rufe curate si fara pete.

Capacitatea de incarcare a acestei masini este de 7kg, ea fiind ideala pentru familiile numeroase. Vei constata ca vei reusi sa speli multe rufe intr-un timp foarte scurt. Turatia maxima a acestei masini este de 1200 de rotatii pe minut, acest numar de rotatii poate fi variat. Puteti alege oricand intre 400 de rotatii pe minut, pana la maximul de 1200 de rotatii pe minut. Timpul ramas va fi afisat, astfel incat vei sti mereu cat timp va dura programul de spalare pe care il vei alege. Acest lucru va insemna ca iti vei putea organiza timpul cum doresti. Articolele de casmir si lana vor fi protejate, astfel ca vei putea spala si astfel de articole fara probleme.

Artic niciodata nu a dat gres cu masinile de spalat, la fel si cu aceasta Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++, o masina simpla si buna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here