Mașina de spălat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D – Preț

0
848
Mașina de spălat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D - Preț

Dacă vă doriți  o mașină de spălat cu performanțe certificate de The Woolmark Company, care vă oferă certitudinea de a fi printre cele mai bune mașini de pe piață, atunci mașina de spălat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D ar putea fi soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Cele 16 programe de spălare garantează spălări de maximă eficiență pentru toate tipurile de materiale, iar funcțiile speciale ale acestei mașini vă ajută să economisiți chiar și până la 60% din energia electrică consumată în mod obișnuit.

Clasa energetică

Având în vedere standardele de calitate ridicate ale celor de la Hotpoint, nu exista posibilitatea ca această mașină să facă parte din altă clasă energetică decât cea mai performantă clasă energetică, și anume A+++.

Caracteristici mașina de spălat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D

Din punct de vedere al designului, se merge tot pe linia modern și unic. Mașina are clasica culoare albă, dar iese în evidență prin combinația de gri și negru din partea superioară a mașinii și prin afișajul de tip LCD.

Dimensiunile acestei mașini nu atrag atenția prin nimic special. Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D are o lățime de 85 de cm, o lungime de 59.5 cm, o adâncime de 61.6 cm și o greutate de 75.4 kg.

Tamburul este din inox, iar cuva din poliplex.

Cu un nivel de zgomot la centrifugare de 76 db(A) și de 56 db(A) la spălare, Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D se încadrează în clasa mașinilor destul de silențioase. Funcția Super Silent ajută la reducerea nivelului de zgomot.

Viteza de centrifugare este foarte bună. Datorită celor  1400 rpm, rufele sunt aproape uscate la finalul ciclului de stoarcere.

Sarcina de încărcare este foarte mare, și anume 10 kg. Încărcarea se face frontal.

Caracteristici și programe mașina de spălat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D

Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D face să dispară grijile legate de combinarea corectă a diferitelor culori. Această mașină spală rufele albe și cele colorate împreună.

Desigur, în cazul în care nu doriți să le combinați, aveți la dipoziție un program pentru rufe albe și altul pentru rufe închise.

Programul Cămăși menține în stare perfectă cămășile dumneavostră preferate.

Dacă aveți probleme cu alergiile sau aveți pielea mai sensibilă, programul antialergic de la Hotpoint îndepărtează în proporție de 99,99% polenul, acarienii și alergenii proveniți de la câini și de la pisici, la doar 40ﹾC. De asemenea, resturile de detergent sunt îndepărtate complet din țesături.

Alte programe: extra-clătire, pilote, lenjerie, bumbac, ușor de călcat, delicate.

Funcții

Funcția EcoTech vă ajută să economisiți -60% față de un program tradițional la 40ﹾC.

Funcția Direct Injection se referă la adăugarea unui circuit nou de pre-mixare și injecție cuvei mașinii. Datorită acestui circuit, detergentul este transformat într-o spumă. Ceea ce creștere puterea de curățare a mașinii cu 60% față de cea a unei mașini obișnuite. Din acest motiv, nu mai este necesară creșterea temperaturii pentru a obține performanțe superioare.

De ce să achiziționezi mașina de spălat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D?

Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D nu face parte dintre mașinile ușor accesibile ca preț, însă performanțele sale la spălare, economia de energie electrică  de care beneficiați, programele pentru persoane sensibile, sarcina mare de încărcare sunt avantaje care pentru care merită să investiți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here