Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

0
2448
Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

Daca dorim sa alegem o mașina de spălat cu un consum energetic scăzut și de un preț foarte bun, trebuie sa ne îndreptam atenția către Whirlpool AWSX63213. In plus, aceasta mașină de spălat rufe beneficiază de tehnologia 6th Sense – Al 6-lea Simț, cu ajutorul căreia își va adapta consumul de apă, detergent și curent electric în funcție de rufele ce urmează a fi spălate. Cu ajutorul tehnologiei 6th Sense, masina de spalat Whirlpool AWSX63213 percepe cantitatea de rufe introduse în cuvă, adaptând astfel consumul.

Clasa de eficienta energetica A+++

Mașina de spălat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 are clasa de eficiență energetică A+++. Pentru cei care nu știu, clasa A+++ este cea mai mare clasa energetică a unui aparat electrocasnic. Astfel, mașina de spălat Whirlpool AWSX63213 are un consum foarte redus de energie electrica și de apa.

Whirlpool AWSX63213 – eficiență și consum redus

Pentru monitorizarea consumului de energie, mașina de spălat dispune de funcția „Eco Monitor“. Aceasta oferă informații cu privire la consumul de energie în programele presetate pe care le-aţi ales. Dacă alegeţi orice program, se activează funcţia „Eco monitor“.

Tot pentru a reduce consumul, mașina de spălat rufe Whirlpool AWSX63213 dispune de un program de spălare rapidă. Acesta durează doar 15 minute și a fost gândit pentru rufele putin murdare, ce nu necesita o spălare intensă. Programul funcționează la 30°C și accepta maxim 3 kg de rufe în cuvă. Apelând și la tehnologia 6th Sense, Whirlpool AWSX63213 reduce simțitor consumul de energie electrica și de apă.

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD

Caracteristici generale și detalii tehnice – Whirlpool AWSX63213

Mașina de spălat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 are o capacitate maximă de încărcare de 6 Kg. Aceasta variază în funcție de programul ales. Pentru mai multe detalii puteți consulta tabelul de mai jos sau manualul produsului (îl găsiți sub tabel).

Whirlpool AWSX63213 are un ecran cu afișaj de tip LED, destul de mare. Pe acesta veți putea vedea durata derulării programului, timpul rămas precum și alte informații sau setări disponibile.

Mașina de spălat are o viteza de centrifugare de 1200 rpm și este destul de silențioasă. Nivel de zgomot la centrifugare este de 75 dB iar nivel de zgomot la spălare de 59 dB.

Dacă sunteți interesați de dimensiunile mașinii de spălat, acestea sunt: 84.5 X 59.5 X 45 (IxLxA cm).

Whirlpool AWSX63213 – Funcții de siguranță

Această mașină de spălat este dotată cu funcții automate de siguranță care detectează și diagnostichează defecțiunile într-o fază timpurie și vă permit să reacționați corespunzător. Whirlpool AWSX63213 are mai multi indicatori care ne pot anunța dacă:

  • ușa mașinii de spălat este deschisa
  • nu este apă la admisie, sau aceasta este insuficientă
  • exista o eroare sau o componentă electrică nu funcționează corect
  • apa reziduală nu este scoasă.

6th Sense Colours – Pentru culori stralucitoare ce dureaza mai mult

Whirlpool AWSX63213 dispune de o varianta unica de programe, dedicate hainelor colorate. Fiecare program utilizează funcția 6th Sense pentru a optimiza performanta la spălare în funcție de culorile setate.

Programele 6th Sense Colours acționează în funcție de culorile setate, fără a fi nevoie să se specifice tipul de țesătură:

  • Culori Închise – protejează negrul și culorile închise de la decolorare.
  • Culori Deschise – spală perfect orice culoare fără risc de transfer a culorilor intre rufe.
  • Program Mixt – optimizează spălarea la mixtul de rufe.

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD front

Programe

Program Temperatura Incarcatura max (Kg) Tip de rufe/Note Viteză max. centrifugare
rpm
Mixte 40°C 4.0 Articole rezistente, puţin murdare sau normal murdare, din bumbac, in, fibre artificiale şi din amestecuri. Program eficient, cu durata de o oră. Aveţi grijă să spălaţi doar rufe cu culori similare în aceeaşi încărcătură. max.
Bumbac 40-60-95°C 6.0 Articole normal murdare sau foarte murdare: prosoape, lenjerie intimă, feţe de masă şi cearşafuri etc., din bumbac şi in. max.
Sintetice 30-40°C 3.0 Articole normal murdare: bluze, cămăşi, salopete etc. din poliester (Diolen, Trevira), poliamidă (Perlon, Nylon) sau în amestec cu bumbac. max.
Delicate 30°C 1.5 Perdele şi articole delicate, rochii, fuste, cămăşi şi bluze. 1000*
Lână / Spãlare manual rece-40°C 1.0 Articole de îmbrăcăminte din lână, etichetate de compania Woolmark marcate cu posibilitatea spălării în maşina de spălat, precum şi ţesături din mătase (Vă rugăm să respectaţi eticheta cu simbolul de îngrijire!), in, lână şi viscoză marcate cu eticheta spălare manuală. 1000*
Albe 60°C 6.0 Articole normal murdare sau foarte murdare şi articole rezistente din bumbac alb. Economisiţi energie selectând o temperatură de spălare mai mică şi adăugând un produs de înălbire pe bază de oxigen, pe lângă detergentul dvs. max.
Culori deschise 40°C 4.0 Articole albe şi cu culori pastelate, din ţesături delicate. Program de spălare delicat, pentru a evita ca rufele să capete culoarea gri sau gălbuie. Utilizaţi un detergent foarte puternic, dacă este necesar utilizaţi şi substanţe de scos petele sau înălbitori pe bază de oxigen. Nu utilizaţi detergenţi lichizi. 1000*
Culori închise 30°C 4.0 Articole negre şi de culoare închisă, din bumbac, amestec de bumbac şi poliester. Program special, pentru a reduce estomparea culorilor şi decolorarea locală. Cu acest program, este de preferat să utilizaţi un detergent lichid special pentru articolele de culoare închisă. 1000*
Rapid 15’ 30°C 3.0 Articole purtate puţin, din bumbac, fibre artificiale şi amestecuri cu bumbac. Program de reîmprospătare. Utilizaţi cantitatea cea mai mică de detergent recomandată. max.
eBumbac 40-60°C 6.0 Lenjerie din bumbac murdară în mod normal. La 40°C și 60°C pentru rufe din bumbac de iarnă. Cel mai eficient program din punct de vedere a combinaţiei consumului de apă și energie pentru spălarea lenjeriei din bumbac. -Programul de referinţă pentru etichetă energetică a maşinii de spălat. max.
Clătire + Centrifugare 6.0 Program de clătire şi centrifugare intensivă. Este acelaşi cu ultima clătire şi centrifugarea finală de la programul “Bumbac”. max.
Centrifugare 6.0 Program de centrifugare intensivă. Este acelaşi cu ciclul de centrifugare de la programul “Bumbac”. max.
Evacuare Doar evacuare – fãrã centrifugare. Metodă alternativă pentru terminarea programului după “Oprire clătire”.

*Pentru o protecţie sporită a articolelor de îmbrăcăminte, viteza de centrifugare este limitată la aceste programe.

Pentru mai multe informații puteți consulta manualul tehnic al mașinii de spălat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213.

Concluzii

Având în vedere că mașina de spălat rufe Whirlpool AWSX63213 are un consum foarte mic și poate fi achiziționată la un preț acceptabil, aceasta este o opțiune de luat în calcul atunci când vine vorba de o nouă achiziție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here