Mașină de spălat vase Whirlpool ADP750IX

0
4243
Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX

Alege o mașină de spălat vase pentru a evita contactul mâinilor cu detergenții și apa. Atunci când gătești nu speli doar legumele, fructele și carnea, ci și multe vase, tacâmuri, oale, etc, lucru care afectează în timp pielea mâinilor.

Dacă mai ai și o familie numeroasă, cu siguranță ai nevoie de ajutor. Și care ar putea fi cel mai bun ajutor în bucătărie? Un aparat electrocasnic care ar putea să spele vasele în locul tău.

Multe persoane susțin că cea mai bună invenție după mașina de spălat rufe este mașina de spălat vase. În funcție de numărul de membri pe care îl are familia ta și în funcție de momentele zilei în care mâncați acasă poți alege mașina de spălat vase potrivită deoarece capacitatea variază între 6 – 15 seturi.

Caracteristici generale

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP750IX este o mașină de spălat vase ieftină, eficientă, economică și are o capacitate de 9 seturi – capacitate medie. Un set cuprinde: trei tipuri de farfurii, cană, pahar, cuțit, lingură, furculiță și linguriță pentru desert. Majoritatea persoanelor care au utilizat această mașină susțin că pe lângă farfurii (nu veți avea mereu 9 farfurii întinse, 9 farfurii de desert, 9 farfurii de ciorbă, 9 căni și 9 pahare murdare) se pot adăuga și o oală și o tavă la fiecare

Confecționată din inox, mașina de spălat vase Whirlpool ADP750IX este argintie, are un design plăcut și modern și poate fi poziționată cu ușurință lângă o sursă de apă.

Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX lcd Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX clasa energetica

Dimensiunile acestei mașini de spălat vase sunt: 85 (înălțime) x 45 (lățime) x 58 (adâncime) centimetri și poate fi amplasată cu ușurință datorită lățimii de doar 45 de centimetri. Greutatea mașinii de spălat vase este de 39.5 kilograme.

Clasă energetică și zgomot

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP750IX se încadrează în clasa energetică A, o clasă energetică performantă cu un consum mic de energie.

De asemenea, se încadrează în clasa A pentru eficiență la spălare și eficiență la uscare.

Zgomotul emis este de maximum 52 de decibeli, destul de silențioasă pentru o mașină de spălat … vase.

Funcții și funcționare

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP750IX este dotată cu 7 programe și 6 nivele de temperatură distincte special create pentru toate vasele tale.

Programele cu care este dotată mașina de spălat vase Whirlpool ADP750IX sunt: program intensiv: 65°C,  program rapid: 40 °C, program auto: 60°C, program Bio/ Eco: 50°C program prespălare, clătire și programare întârziată.

Programul rapid consumă 9 litri de apă, dar nu le usucă. Indicat ar fi să utilizați acest program seara pentru a se putea usca vasele până dimineața.

Dacă vreți să dezinfectați vasele, utilizați un program cu temperatură mai mare. În mod normal, pentru a micșora costurile, ar fi indicat să utilizați apa rece pentru mașina de spălat vase.

Cum să utilizezi mașina de spălat vase?

  • Încarcă mașina de spălat vase la capacitate maximă pentru a economisi apă, detergent de vase, timp și energie electrică.
  • Detergentul, agentul de clătire și sare nu se lasă la îndemâna copiilor.
  • Nu curățați mașina de spălat vase cât timp ștecherul este încă în priză.
  • Obiectele ascuțite precum cuțitele, furculițele, se spală în suportul pentru tacâmuri așezate cu vârful în jos.
  • Nu utilizați mașina de spălat vase pentru tacâmuri de argint, obiecte de lemn, aluminiu, obiecte decorative sau din cositor.
  • Durata programului depinde și de condițiile externe precum temperatura din locuință și presiunea.
  • După finalizarea programului, deschideți cu grijă ușa mașinii de spălat vase deoarece vor ieși aburi fierbinți.
  • Curăță bine vasele de resturi înainte să le pui în mașina de spălat vase.

Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX inox Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX 9 seturi

Alege mașina de spălat vase Whirlpool ADP750IX pentru că are un preț mic, dispune de 7 programe și 6 nivele de temperatură pentru vase curate, uscate și dezinfectate, beneficiază de programare întârziată și te ajută să economisești timp pentru tine și familia ta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here