Mașină de spălat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense

0
941
Masina de spalat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense Power Clean

O mașină de spălat vase este un ajutor de nădejde în orice bucătărie. Avantajul cel mai important pe care ți-l oferă este timpul. În cazul în care ai obiceiul să folosești mult detergent de vase sau lași apa să curgă la robinet în timp ce tu dai cu buretele resturile de mâncare la o parte, poți economisi resurse cu ajutorul mașinii de spălat vase.

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense se remarcă prin raportul excelent calitate/ preț. Nu este deloc ieftină, dar dotările sunt pe măsura așteptărilor tale, sau … poate chiar le întrec.

Caracteristici generale

Cu o capacitate de 13 seturi, mașina de spălat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense este ideală pentru familii numeroase deoarece poate curăța cu ușurință 13 farfurii întinse, 13 farfurii de ciorbă, 13 farfurii de desert, 13 pahare, 13 cești, 13 linguri, 13 furculițe, 13 cuțite și 13 lingurițe.

Cele 6 programe împreună cu cele 3 nivele de temperatură te vor ajuta să economisești timp pentru lucrurile cu adevărat importante.

Făcută integral din inox, mașina de spălat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense  este argintie și va da un plus de rafinament locuinței tale. Ușor de asortat și eficientă la spălat, Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense măsoară doar 85 (înălțime) x 59.7 (lățime) x 59 (adâncime) centimetri și cântărește nici mai mult, nici mai  puțin de 51 de kilograme.

Clasă energetică performantă și zgomot mic

Clasa energetică A++ în care se încadrează este a doua ca performanță și este special concepută pentru a consuma cât mai puțin. Nu trebuie să te temi că banii economisiți se vor duce pe factura de la electricitate. Consumul de apă per ciclu este de aproximativ 10 litri, iar cel energetic este de 0.92 kilowați.

Zgomotul maxim emis de această mașină de spălat vase dotată cu al șaselea simț este de 44 de decibeli, fiind considerată un electrocasnic silențios.

Programe și funcționare

Cu ajutorul funcției Power Clean spălați cu 10 vase mai mult, cu până la 2 farfurii mici și 8 farfurii întinse mai mult la fiecare nou ciclu al mașinii de spălat.

Fast daily este programul de zi cu zi, dedicat încărcăturilor mixte cu un grad normal de murdărie. Durează aproximativ 90 de minute și are inclusă și partea de uscare.

Eco, 50°C după cum îi spune și numele, este funcția care vă ajută să economisiți resurse la programul zilnic.

Glass poate fi utilizat atunci când aveți vase delicate de spălat deoarece utilizează apă la temperaturi joase.

Dacă te grăbești, poți folosi programul rapid care durează 30 de minute doar că nu usucă vasele. De altfel, poți spăla rapid vasele seara și le poți pune la uscat până dimineața.

Pentru a înlătura toate bacteriile de pe vasele murdare este indicat program Hygiene care ajută la eliminarea a 99.9% din bacterii în faza de clătire.

Depuneri dificile? Spală vasele cu programul Steam special pentru depunerile dificile.

Vasele mari și murdare vor fi curățate bine cu funcția Intensive, 70°C.

Un ciclu mixt este Dual Wash care combină spălarea delicată de pe sertarul superior cu spălarea intensivă de pe sertarul inferior.

Power Clean 6th Sense este prevăzut cu un senzor care detectează nivelul de murdărie al vaselor și optimizează astfel spălarea lor ajustând presiunea apei.

Cum salvezi 3 litri pentru următoarea spălare?

În partea dreaptă sus este poziționat un rezervor special care păstrează apa de la ultima clătire a ciclului anterior și o utilizează la prespălarea următorului ciclu. Dacă nu este utilizată în termen de 3 zile, această apă este evacuată automat pentru a se evita formarea bacteriilor. Astfel, 3 litri de apă sunt practic salvați de la ciclul anterior.

În plus, cu ajutorul tehnologiei Impulse Pulse mai poți salva încă 1 litru de apă pentru următoarea spălare. Noua pompă alternează atât presiunea mică cât și presiune mare în timpul spălării, salvând apă pentru următorul ciclu față de spălarea standard.

Recomandări

Recomandăm mașina de spălat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense  pentru raportul calitate/ preț excelent atât familiilor numeroase cât și celor care nu au multe vase de spălat deoarece poate fi încărcată doar pe jumătate. Este o mașină de spălat vase economică, eficientă, prevăzută cu al șaselea simț și spală în doar 30 de minute un ciclu complet. Ce mai aștepți?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here