Masina de tocat carne Gorenje MG2000S

0
1481
Masina de tocat carne Gorenje

Vechiul tocător de carne nu mai funcționează și vrei sa achiziționezi unul nou? Nu știi ce produs să alegi? Noi te putem ajuta. Cu ajutorul mașinii de tocat carne Gorenje MG2000S poți găti rapid și în siguranță maximă. Mașina de tocat carne Gorenje MG2000S este recomandată utilizatorilor casnici pentru tocarea cărnii, însă cu ajutorul accesoriilor mașina poate fi folosită și pentru tocarea legumelor, prepararea cârnaților sau pentru prepararea biscuiților.

 

Detalii tehnice masina de tocat carne Gorenje MG2000S

Tocătoarele din gama Gorenje se fac remarcate prin robustețe, calitate superioară a materialelor și componentelor folosite, inclusiv a cuțitelor de tocat, având angrenaje și pinioanele metalice. Mașina de tocat carne Gorenje MG2000S este o mașină puternică de 2000W, cu o capacitate de tocare de 2,2Kg/min și este prevăzută cu funcția de rotație inversă pentru deblocare.

Masina de tocat carne acc1Masina de tocat carne acc

Mașina are culoarea argintie, dimensiuni  200 x 290 x 306 mm, și este prevăzută cu o tava de alimentare  metalică  cu  accesoriu de împingere. Carcasa metalica este solidă, piulița închide etanș asigurând astfel o coeziune perfectă între cuțit și cele trei site din dotare. Dispozitivul pentru tocarea legumelor este confecționat din plastic rezistent, cu tambururi de inox atât pentru feliere cât și pentru răzuire.

Puncte slabe

Lipsa adaptorului pentru stoarcerea roșiilor poate fi un inconvenient. Dacă acest dispozitiv este indispensabil, recomandăm achiziționarea mașinii de tocat Gorenje MG 1500 TJW, 1500W. Vezi oferta.

Concluzii

Folosind mașina de tocat Gorenje MG2000S tocatul cărnii va deveni o plăcere. Prețul acestui produs este bun în comparație cu calitatea. Nu recomandăm produsele ieftine de o calitate îndoielnică. Puteți achiziționa și alte produse numai dacă: puterea motorului este cel puțin de 1500W, angrenajele și pinioanele sunt metalice, iar cuțitul de tăiere să fie de  calitate superioară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here