Masina de spalat slim Candy Smart CS4 1272D31 – pareri si review

0
589
Masina de spalat slim Candy Smart CS4 1272D31

Cu atat de multe modele pe piata, gasirea masinii de spalat ideala poate fi o provocare. Candy Smart CS4 1272D3/1, este masina de spalat perfecta pentru casele mici si dispune de o serie de caracateristici care face spalarea mai rapida si mai usoara.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Candy Smart CS4 127D3/1

Masina se incadreaza in clasa energetica A+++, are un consum cu aproximativ 30% mai mic fata de o masina de spalat din clasa A. Practic ai o masina ce ofera performante nu doar la spalare, ci si in ceea ce priveste consumul de energie.Cand spala masina are clasa A.

Caracteristici privind masina de spalat rufe Candy Smart CS4 1272D3/1

Designul simplu va permite sa instalati masina de spalat oriunde. Dimensiunile sunt: inaltime 85cm, latime 60cm, adancime 43.2cm.Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 7kg, perfecta pentru un cuplu. Pe partea frontala a masinii gasiti toate cele trebuincioase utilizarii sale. Astfel, in partea stanga se afla sertarul pentru detergent, apoi un display LED care furnizeaza informatii utile cum ar fi: timpul ramas pana la terminarea programului, viteza de centrifugare selectata, iar in partea dreapta este butonul rotativ, de unde se regleaza programele. La prima vedere pare o masina simpla, dar nu este asa, usa hubloului nu este pe centrul masinii, asa cum sunt toate celelalte modele, ci este un pic mai sus, fapt foarte bine gandit, nemaifiind nevoie ca atunci cand puneti rufele la spalat sa va mai aplecati. Zgomotul produs de masina atunci cand sapala este de 58dB, iar la centrifugare de 77dB.Viteza de stoarcere este de maxim 1200rtm, suficient incat rufele sa fie stoarse bine si sa nu mai fie nevoite sa stea mult timp la uscat.

Functii tehnice

Cele 16 programe de care dispune masina de spalat, va asigura ca puteti spala toate tipurile de tesaturi.Principalele programe sunt: bumbac, lana, mix, delicate.Cu acestea dati tuturor tesaturilor tratamentul pe care il merita. Acest model include, de asemenea, un program pentru spalare rapida, acesta este ideal pentru a reimprospata hainele.

Are si functia de programare intarziata, astfel ca tu vei stabili ora la care sa inceapa programul.

Producatorul Candy lanseaza Smart Touch, primul asistent personal care are grija de tine si de rufele tale.

Masina poate fi accesata simplu si foarte usor direct de pe telefonul mobil, pentru ca are suport cu conectivitate NFC.Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata si pentru functia Smart Diagnosis, aceasta ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient toate problemele aparute inainte ca ea sa devina una majora.

Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic al balansului distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

Toate acestea se datoreaza procesorului incorporat si a senzorilor din dotare, ce regleaza cantitatea de apa, ritmul de rotire al tamburului si viteza de rotatie pentru material si calculeaza durata ciclului de spalare.

Acestea fiind spuse, masina reprezinta solutia perfecta si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat ieftina cu programe de spalare standard.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here