Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 – pareri si review

0
542
Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Esti in cautarea unei masini de spalat bune, dar nu stii pe care sa o alegi? Noi iti recomandam masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414.Whirlpool este un producator de renume international si este unul dintre cei mai mari de pe piata produselelor electrocasnice.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta consumul de energie, pentru ca masina face parte dintr-o clasa foarte bune si anume A+++.La spalare are clasa A. Consumul mediu anual de apa este de 9300l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414j

Este o masina clasica, simpla, alba cu dimensiuni normale, 59.5 x85 x61cm, asta inseamna ca poate fi asezata oriunde.Masina este cu incarcare frontala si are o capacitate de 7kg, suficienta pentru o familie de 3-4 membrii.Nu face zgomot cand spala, atinge 53dB, iar la centrifugare 76dB, niveluri destul de mici, asta inseamna ca puteti spala chiar si pe timpul noptii.Panoul de comanda este situat in partea frontala si include: in stanga este sertarul pentru detergent iar in mijloc este un dispaly mare LCD cu buton rotativ de unde se regleaza programele si arata informatii referitoare la programul in curs. Usa este transparenta, astfel ca puteti vedea daca se intampla ceva in timp ce spala, se deschide pe partea stanga. Viteza de centrifugare este maxima de 1400rtm, asta inseamna ca asigura o stoarcere buna.

Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoarea Clean+, un ciclu special multifizaic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare.

Functii tehnice

Ca orice aparat electrocasnic din gama Whirlppol si acesta beneficiaza de tehnologia al 6-lea simt.Acesta ofera rezultate excelente la spalare dar in acelasi timp economiseste apa, energie si timp.

FreshCare are sarcina de a curata in profunzime hainele si de a le improspata. De obicei aceasta optiune se activeaza cand nu sunteti siguri ca ajungeti la timp ca sa scoateti rufele. Aceasta le fereste de mirosul specific hainelor care stau inchise prea mult timp dupa ce au fost spalate.

SoftMove reprezinta un cumul de miscari pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte.

Nu exista tesatura pe care sa o speli si pe care aceasta masina de spalat sa nu o aibe.Masinile Whirlpool au programe pentru toate tipurile, astfel ca, orice haine va fi spalata corect si la temperatura potrivita(bumbac, lana, sintetice, clatire intensiva, delicate, spalare manuala, prespalare).

La nivelul sigurantei si al functiilor, se lauda cu un >motor SenseInverter, recomadare dozare detergent, sistem de blocare a tamburului, functie anti-incretire a tesaturii.

Fiabilitatea motorului este data de tehnologia inovativa fara perii, iar controlul prin Inverter asigura o performanta energetica sporita si duce la o perioaada lunga de utilizare.

De asemenea nu vei scoate hainele din masina de spalat foarte sifonate deoarece caracteristicile cu care este dotata iti permite sa nu iti faci griji din aceasta cauza.

Aceastea fiind spuse, masina de spalat SupremeCare de la Whirlpool reprezinta alegerea perfecta pentru cei care isi doresc un aparat electrocasnic premmium la un raport calitate/pret excelent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here