Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR70211

0
426
Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR70211

Un aparat electrocasnic de mari dimensiuni si mai ales o masina de spalat automata constituie o investitie ce trebuie gandita.Cand nu acorzi putin timp procesului de informare in privinta functiilor si performantelor oferite, risti sa alegi ceva de care sa nu fii multumit. Dar pentru asta suntem noi aici, ca sa te scapam de toate aceste griji si de aceea iti recomandam masina de spalat rufe Whirlpool FSCR70211.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Whirlpool FSCR70211

Este una dintre cele mai eficiente masini de spalat in acest buget pentru ca are un consum minim de energie electrica, este incadrat in clasa A+++. Consuma cu 24% mai putin fata de un aparat incadrat in clasa A.Clasa la spalare este A, iar la centrifugare B.Are un consum mediu anual de apa de 9300l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Whirlpool FSCR70211

Masina este cu incarcare frontala, are o capacitate de 7kg si o viteza de centrifugare de 1200rtm.Este o masina alba, simpla de dimensiunii medii: inlatime 85cm, latime 59.5cm, adancime 61cm.Panoul de control mare ofera o gama larga de optiuni, un rand de butoane cu touch, un display cu LED cu afisaj clar si un buton rotund pentru selectarea programelor.Programele sunte selectate prin apasare de pe butonul rotund, iar pe display este afisat timpul si viteza de spalare.Cuva este confectionata din polipropilena, iar tamburul are un volum de 49l.Pe durata programului la spalare, nivelul de zgomot este de 53dB, ajungand pana la 75dB la centrifugare.

Functii tehnice

Motorul este de tip SenseInverter si reduce semnificativ nivelul de zgomot, modifica viteza de rotatie si puterea motorului pe baza unor senzori plasati in masina pentru a obtine cele mai optime rezultate la spalare.

Tehnologia al 6-lea Simt permite masinii sa utilizeze programe speciale in functie de culoarea hainelor.Prin simpla setare a culorilor, masina va utiliza un mod de spalare pentru fiecare tip: negre, colorate sau pentru o incarcatura mixta.Astfel culorile raman intacte chiar si dupa spalari repetate, negrul nu isi mai pierde starlucirea, iar sansele de transfer a culorilor sunt practic inexistente.

Programele pe care masina le pune la dispozitie sunt: rapid-30minute, prespalare, bumbac, lana, sintetice, clatire intensiva, delicate si mix.Bineinteles, dispune si de functii si de sisteme de sigurnata: functia anti-sifonare, recomandare dozare detergent, optiune pentru programare intarziata, siguranta impotriva copiilor- blocheaza panoul de comada astfel ca cei mici sa nu i poate deregla setarile in timpul functionarii , dar si sistem detectare spuma.

Programarea intarziata iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24h, astfel incat hainele sa fie gata exact atunci cand vrei.

Spre deosebire de alte modele obisnuite, masina are in plus Wave motion, are un ritm special de rotire a tamburului.Acesta permite dstribuirea uniforma a rufelor in interiorul masinii de spalat iar detergentul ajunge usor in tesaturi.

O alta functie interesanta a masinii este Fresh Care prin care tamburul va invarti usor rufele spalate pentru a le pastra prospetimea in cazul in care le uitati sa scoateti rufele din masina.

Aceasta masina este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performanta si are un raport calitate pret/bun si este capabila sa ofere cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here