Masina de spalat rufe Star Light WMM-714

0
590
Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++

Doar ce v-ati mutat cu chirie si ati constatat ca masina de spalat nu functioneaza cum trebuie, iar asta insemna inca o chletuiala? Ei bine, la un pret mic este masina de spalat rufe Star-Light WMM-714.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Star Light WMM-714

Incadrarea masinii de spalat in clasa energetica este A+++, asta insemna ca are un consum redus de energie.Mai exact consuma cu 24% mai putin, fata de o masina incadrata in clasa A.Consumul unui program standard este de 50l, iar cel anual de 10000l.In program normal consuma 0.93kwh.

Caracteristici generale ale masinii de splat rufe Star-Light WMM-714

Masina este incadrata in clasa produselor cu incarcare frontala si iese in evidenta datorita designului compact si modern al displayului digital LED.Are o capacitate de incarcare de7kg, perfecta pentru o familie de 3-4membrii.Nivelul de centrifugare este de 1400rtm, este o valoare mare, iar asta insemna ca rufele vor sta mai putin timp la uscat.Datorita dimensiunilor mici: 85 x59.5 x49.5cm se poate amplasa oriunde, chiar si in cele mai inguste spatii, are o greutate de 61kg.Hubloul are un diametru de 30cm.Cuva este confectionata din polipropilena, iar tamburul este din inox si are un volum de 45.5l.La spalare atinge un nivel de zgomot de 56dB, iar la centrifugare de 78dB.Panoul de comanda include: un sertar pentru detergent,un buton rotativ si un display. Display ul LED este inconjurat de 6 butoane mari si este usor de folosit, acesta arata informatii precum: viteza de centrifugare, temperatura apei, timpul ramas pana la terminarea programului.Cu butonul rotativ puteti regla foarte usor programele, cu doar o miscare selectati programul dorit.

Functii tehnice

Aceasta masina de spalat este dotata cu 16 functii: bumbac, jeans, lana, sintetice, colorate, delicate, mix, spalare manuala, sport si baby si un program rapid.
Baby este un program special pentru hainele bebelusilor dar si pentru persoanele care sufera de alergii, deoarece acest program apeleaza la o clatire suplimentara pentru eliminarea completa a detergentului.

Programul de spalare manuala are o temperatura a apei mai scazuta si nu atinge viteza maxima la stoarcere.Este un program perfect pentru incaltaminte.
Masina este dotata si cu sisteme de siguranta: selector centrifugare, sistem detectare spuma, siguranta impotriva copiilor, informatii display, programare intarziata.
Programarea intarziata va permite sa programati masina inainte sa plecati de acasa, iar cand ajungeti de la munca tot ce trebuie sa faceti este sa le scoateti si sa le intindeti, astfel hainele nu vor capta un miros.

Sistemul de detectare spuma bazat pe senzorii instalatiei in cuva va optimiza functionarea masinii de spalat in functie de nivelul optim de spuma atinsa in interior.
Sistemul de siguranata impotriva copiilor va v-a face sa va simtiti in siguranta in permanenta.Usa si panoul de comanda vor fi blocate imediat ce programul de spalare a inceput.
Aceasta masina este econonimca, eficienta si ocupa foarte putin spatiu.Este ideala pentru famiiile mari sau pentru cei care vor o masina ieftina dar care sa aibe si cateva programe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here