Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSF 622 – pareri si review

0
633
Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSF 622

Daca pana acum masinile de spalat erau electrocasnice fata de care o femeie putea sa traiasca, in ziua de astazi timpul nu ne mai permite si in plus tehnologia a avansat atat de mult incat exista masini pentru oricine si la preturi mici. La un pret mic este masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSF 622.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Slim Hotpoint WMSF 622

Masina se incadreaza din clasa A++, asta inseamna ca are un consum de energie mic. Consuma cu 24% mai putin fata de aparatele incadrate in aceeasi clasa(A).

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Slim Hotpoint WMSF 622

Este o masina clasica, alba si poate fi amplasata in spatiile mici, are o inlatime de 85cm, latime 59.5cm si adancime 42.5cm. In partea frontala se afla panoul de comanda si include: in dreapta este un display Lcd cu butoane care arata informatii cu privire la temperatura, timpul ramas si programul in desfasuare, in centru este un buton rotativ de unde se regleaza programele, iar in partea stanga este sertarul pentru detergent.Tamburul este confectionat din inox, un material foarte rezistent si are un volum de 40l.Cuva este din poliplex. Hubloul se deschide la 150 grade, ceea ce face ca bagatul rufelor de iarna si paturile, sa fie mai usor. Datorita vitezei de centrifugare de 1200rtm, hainele spalate vor fi aproape uscate la finalul programul, astfel vor sta mai putin timp pe sarma. Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 6kg.

Aceasta masina are un numar suficient de programe, acopera aproape toate tipurile de tesaturi, 16 la numar. Are si cateva programe speciale: Woolmark Platinum Care, Daily Wash, Anti Allergy, Anti Pata, Eco.

Bineinteles ca are si functii de siguranta: detectare automata a cantitatii, selector centrifugare, siguranta impotriva copiilor si pornire intarziata.

Functii tehnice

Masina spala eficient si silentios si beneficiaza de certificare Woolmark Platinum Care. Se pot spala cu ajutorul acestui program rufele delicate, in special cele de lana si casmir care necesita o temperatura mica.

Simboulul EcoTech este un standard european ce defineste eficienta energetica si eficienta in utilzare. Putine masini reusesc sa puna acest standard pe ele.

Programul antialergic spala in profunzime fara sa afecteze tesatura si inlatura cei mai multi dintre alergeni care irita pielea. Murdaria si alergeni sunt indepartate in doua etape separate: incalzirea apei la inceputul programului urmat de mentinerea temperaturii la 60grade.

Orice persoana isi doreste ca atunci cand pune hainele la spalat sa le scoata curate, fara nicio pata. Aceasta masina de spalat intruneste aceasta conditie, prin faptul ca poate sa gestioneze cantitatea de apa, agitarea hainelor in timpul spalarii si temperatura, doar prin atingerea unui buton.

Sistemul Overflow protejeaza masina de spalat rufe impotriva inundatiilor neplacute, pe care nicio femeie nu le doreste de la o masina moderna.

Functia de pornire intarziata va ofera posibilitatea de a programa pornirea ciclului de spalare cu pana la 24h.

Recomandam cu incredere acesta masina de spalat, pentru ca este moderna, eficienta, capabila sa ofere cele mai bune rezultate si totodata ieftina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here