Masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0 – pareri si review

0
702

Din fiecare casa nu ar trebui sa lipseasca doua aparate electrocasnice: frigiderul si masina de spalat, pentru ca amandoua ne fac viata mai usoara.Cum masinile de spalat s-au ieftinit atat de mult in ultima perioada, credem ca toata lumea ar trebui sa detina un astfel de aparat, iar in al doilea rand este mult mai comod, tot ce aveti de facut este sa le puneti si sa le scoateti atunci cand s-a terminat.Daca v-ati hotarat si vreti sa va cumparati una, atunci noi va recomandam masina de spalat rufe Slim Beko WTE750B0.

Clasa energetica

Clasa din care face parte este una foarte buna si anume A+++, aceasta are cel mai scazut consum de energie.Consuma cu 30% mai putin fata de cele incadrate in aceeasi clasa(A+, A++).

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Slim Beko WTE750B0

Este o masina slim, prin urmare si dimensiunile sunt mici, are o inaltime de 84cm, latime 60cm, adancime 45cm. PanouL de comanda este frontal si include un sertar in partea stanga pentru detergent, un buton rotativ pentru reglarea temperaturii si un afisaj LED care arata informatii precum timpul ramas pana la terminarea programului, la ce etapa de spalare se afla masina si temperatura apei. Incarcarea se face frontal si are o capacitate de 7kg, suficienta pentru o familie de 2-3persone .Hubloul este cu deschidere larga pe partea stanga, iar tamburul este AquaWave.Viteza de centrifugare este de 1000rtm, foarte buna, astfel rufele nu vor iesi prea sifonate, iar acest lucru insemna ca timpul pentru calcare se reduce.La spalare masina atinge un nivel de 65dB, iar la centrifugare 75dB.

Functii tehnice

Tamburul AquaWave are un contur unic de palete ce permite miscari fluide in timpul procesului de uscare, rufele fiind astfel protejate de deteriorare.

Masina are in dotare un numar de 15 programe (program rapid, prespalare, baby protect, expres zilinic, expres super rapid, stoarcere+evacuare, Dark Care, camasi, bumbac, lana, sintetice, sport, mix).

Cel mai bun program pe care il are masina este cel pentru camasi, acesta mentine camasile ca si noi dupa multe spalari si utilizeaza mai putine miscari, prin urmare calcatul lor nu va mai fi o corvoada.

Baby Care este un program care asigura performante superioare la spalare si este destinat in special spalarii hainelor bebelusilor sau persoanelor alergice, tesaturilor fine, deoarece utilizeaza cicluri suplimentare de clatire pentru a indeparta in totalitate detergentul din tesaturi.

PetHair indeparteaza eficient parul de animale de pe haine.

DarkCare este un program special pentru haine de culoare inchisa, pentru ca ele trebuie spalate la o temperatura mica si nu trebuie sa aibe urme de detergenti.Acesta asigura performante superioare la spalare si limpezire.

Xpress Super Short este un program in care puteti incarca 2kg iar in aproximativ 14 minute sunt gata.Nu este destinat hainelor patate, ci celor care au nevoie de o spalare rapida.

De regula majoritatea hainelor care se poarta o singura data le spalati la mana, de acum nu mai este nevoie pentru ca aceasta masina are un program Daily Express cu care puteti face asta, in doar 40 minute hainle sunt gata.

Toate caracteristicile de care dispune aceasta masina de spalat fac raportul calitate/pret foarte bun.Se recomanda familiilor numeroase care au nevoie de un astfel de aparat electrocasnic performant si foarte accesbil din punct de vedere financiar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here