Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 – pareri si review

0
616
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3

O masina de spalat buna, cu o capacitate de 7 kg si o viteza de rotatii de 1000rtm este Slim Beko WKY71033PTLYB3. Este o masina ieftina si cu multe programe si poate sa faca fata cu usurinta familiilor mari.(3-4persoane).

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3

In privinta consumului de energie, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca face parte dintr-o clasa care are un consum de energie mic si anume A+++. Consuma cu 40% mai putin fata de masinile incadrate in aceeasi clasa(A, A+).

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3

Alba, de dimensiuni reduse, masina de spalat nu se remarca prin nimic special la nivel de aspect. Are o inaltime de 84cm, latime 60cm si adancime 45cm. Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de interes, butoanle de selectie temperatura, viteza de rotatie si programele de lucru. Toate caracteristicile selectate, timpul ramas pana la finalizarea programului in curs si parametrii de lucru vor fi afisate pe un display de dimensiuni generoase de tip LCD. Diametrul hubloului este de 34cm si se deschide la 170 grade, asta permite ca, hainele groase de iarna sa fie bagate foarte usor. Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 7kg. Nu este o masina foarte zgomotoasa, are un nivel de zgomot la spalare de 64dB, iar la centrifugare de 75dB. Viteza de centrifugare este de 1000rtm.

Cele 15programe sunt usor de accesat datorita display-ului Lcd mare, iar acestea sunt: extra-clatire, bumbac, lana, sintetice, delicate, mix sport, woolmark silver, baby protect, dark care, daily expres, camasi si expres super rapid. Programele acopera intreaga gama de tesaturi.

Programul Dark Care este special pentru spalarea hainlelor inchise. Este un program foarte util deoarece prin intermediul acestuia se pastreaza intensitatea hainelor si este prevenita in acelasi timp si decolorarea.

Programul Baby Protect este pentru hainele bebelusilor sau persoanelor cu piele sensibila. Acesta inlatura orice urma de detergent.

Daily Expres este destinat articolelor de imbracaminte din bumbac, usor murdare sau cele care au fost purtate o singura data.

Masina beneficiaza de certificare Woolmark Silver, certificare care garanteaza ingrijirea atenta a articolelor de lana sau casmir si a altor tesaturi delicate. Cu acesta ai garantia ca tesaturile speciale nu vor fi niciodata deteriorate.

Functii tehnice

Este o masina extrem de bine dotata la capitolul tehnologii moderne, iar pe lista functiilor de siguranta sunt: tehnologia Aqua fusion, sistem automat de reglare, sistem electronic de control al balansului, programare intarziata si selector centrifugare.

Tehnologia Aqua fusion ofera economii semnificative de apa, curent si detergent. Anual se economiseste 5.5kg de detergent, este echivalentul unui pachet de dimensiuni normale.

Masina de spalat are o rezistenta nichelata care ii prelungeste durata de viata, face ca elementele de coroziune precum calcarul sa nu se depuna atat de usor.

Sistemul electronic de control al balansului distribuie rufele uniform in cuva, astfel incat incarcatura sa nu provoace vibratii suplimentare si ca intreg procesul de spalare sa fie unul cat mai silentios.

Aceasta masina de spalat este o alegere insipirata mai ales ca e disponibila la un pret accesibil pentru cumparatorul de rand si beneficiaza de tehnologii de ultima ora aplicate unei game destul de generoase a programelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here