Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61233PTLYB3

0
515
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61233PTLYB3

O masina de spalat rufe este o achizitie indispensabila in orice casa.Fie ca achizitionezi prima masina de spalat rufe, fie vrei sa o schimbi pe cea veche, alegerea este una importanta, care iti poate usura viata.Pentru inceput va recomandam masina de spalat rufe Slim Beko WKY61233PTLYB3.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Slim Beko WKY6123PTLYB3

Masina are un consum de energie foarte mic si asta pentru ca are clasa A+++,aceasta clasa este cea mai buna si consuma cu 24% mai putin fata de aparatele incadrate in clasa A.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Slim Beko WKY61233PTLYB3

Indiferent unde o veti amplasa, nu trebuie sa va ganditi la dimensiunile ei pentru ca este o masina Slim, prin urmare este mica, are o inaltime de 84cm, latime 60cm si adancime 45cm.Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 6kg, perfecta pentru o familie de2-3membrii.Hubloul are diametrul de 34cm si o deschidere de 170 grade, acesta va scurta timpul de bagare/scoatere a hainelor, iar cele groase de tip(cuverturi, lana) vor intra mai usor. Are o viteza de centrifugare de 1200rtm.Cand spala masina atinge un nivel de 63dB, iar la centrifugare de 77dB.Selectarea programelor se face usor datorita panoului principal de comanda rotativ si al displayului LED, ce afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare.
Rezistenta masinii este nichelata iar asta inseamna ca are o mai buna protectie impotriva coroziunii, cu pana la 40% mai putina depunere de calcar.

Functii tehnice

Desi este o masina ieftina este dotata cu functii si tehnologii regasite de cele mai multe ori la masiniile performante si care costa mai mult.Una dintre ele este OptiSense, tehnologia care asigura consumul optim de apa si energie necesare pentru fiecare spalare prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 sunt pentru ingrijirea hainelor, iar al 4 lea are rolul de a prelungi durata de viata a aparatului.

De acum nu mai trebuie sa te gandesti la factura de curent si apa, pentru ca masina dispune de tehnologia AquaFusion.Aceasta va ajuta sa economisiti considerabil facturile fara sa faceti compromisuri la rezultatele de spalare a hainelor.

Masina de spalat dispune de 15 programe: extra-clatire, prespalare, bumbac, lana, sintetice, delicate, mix, spalare manuala, sport, baby protect, daily expres, dark care, camasi, asigura rezultate exceptionale pentru toate tipurile de tesaturi.

Are si cateva functii de siguranta: sistem automat de reglare, electronic de control al balansului, control exces de apa, programarea intarziata- pune in functiune masina la ora stabilita, si indepartarea parului de animale.

Cu aceasta masina nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta articolelor de lana, casamir sau alte tesaturi delicate, pentru ca masina detine certificare Woolmark, care garanteaza ca hainele mai sensibile nu vor fi deteriorate.

Baby Care este special pentru hainele de bebelus sau pentru persoanele alergice, acesta indeparteaza orice urma de detergent din material fiind periculos pentru pielea sensibila.

Dark Care este un program special creat de cei de la Beko, care protejeaza hainele inchise la culoare.

Datorita programului Daily Express, vei putea spala in doar 39minute o incarcatura maxima.Programul este destinat hainelor mai putin murdare si spala la o temperatura de doar 30grade, ceea ce asigura o economie maxima.

Daca va intereseaza sa cumparati o masina ieftina si care sa aibe multe programe si functii, ei bine aceasta este cea mai potrivita.Are mai multe dotari decat una performanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here