Masina de spalat rufe Slim Beko WKB51032PTY

0
1038
Masina de spalat rufe Slim Beko WKB51032PTY

Aceasta perioada este cea mai potrivita daca vreti sa va cumparati aparate electrocasnice pentru ca magazinele se intrec in reduceri. Un produs indispensabil in casa si care este binevenit oricand este masina de spalat. Stim cu totii cat de eficienta este si cat de mult ne usureaza in sarcinile zilnice. Slim Beko WKB51032PTY este o masina foarte buna.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Slim Beko WKB51032PTY

Este o masina de spalat cu incarcare frontala, cu o viteza de centrifugare de 1000rtm si permite o stoarcere foarte buna a hainelor. Se incadreaza in clasa A++, asta inseamna ca are un consum scazut de energie.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Slim BEKO WKB51032PTY

Designul este unul simlu de bun gust iar forma slim face ca masina de spalat sa para mai mica ca dimensiune. Este o masina slim prin urmare nu va necesita un spatiu mare pentru a fi depozitata 84 x60 x41.5cm. Capacitatea de incarcare de 5kg este suficienta pentru orice familie. Hubloul este frontal si se deschide pe partea stanga. Panoul de comanda este digital si arata informatii ca: temperatura la care spala, viteza de centrifugare si cat mai are pana termina si un buton de pornire/oprire. In mijloc este un selector pentru alegerea programelor, iar in partea stanga este sertarul pentru detergent. Cand spala atinge un nivel de 59dB, iar la centrifugare 77dB.

Cele 11 programe asigura o spalare eficienta si spala aproape toate tipurile de tesaturi. Programele pe care le are aceasta masina sunt: lana, program spalare manula, camasi, bumbac, mixt, sport, rufe delicate, indepartare par animale si rufe negre.

Programul rapid 28minute este la fel de eficient ca un program de spalare normala. Nu este recomandat pentru rufele foarte murdare ci pentru cele mai putin murdare.

Functii tehnice

Rezistenta masinii este Durable Heater, asta inseamna ca asigura o rezistenta buna impotriva coroziunii si nu se va depune calcar pe rezistenta.

Tehnologiile pe care aceasta masina de spalat dispune sunt: AquaFusion, OptiSense si BabyProtect.

AquaFusion este patentata de chiar firma Beko si valorifica la maxim consumul de apa, detergent si energie in timpul spalarii.

Programul BabyProtect este pentru bebelusi pentru ca indeparteaza orice urma de acarieni dar si pentru persoanele care au piele sensibila.

Cu tehnologia OptiSense masina asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori: 3 sunt dedicati ingrijiri hainelor, iar ce de-al 4lea prelungeste viata masinii de spalat.

O functie foarte buna pe care aceasta masina o are este programaul Woollens, acesta asigura o spalare foarte blanda a rufelor din lana.

Programul Dark Care este special creat pentru hainele inchise la culoare. Previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor din haine.

Camasile vor arata ca nou dupa fiecare spalare. Acest program folosteste o temperatura de spalare de maxim 40grade si previne degradarea culorii si a tesaturii in timp.

Sistemul detectare spuma– aceasta detecteaza nivelul de spuma de la interior si optimizeaza modul de functionare astfel incat nivelul sa fie optim pentru o curatare intensa.

Cu programarea intarziata puteti programa ca masina sa inceapa cand doriti.

In concluzie este o masina de spalat buna, care are foarte multe programe si un pret mic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here