Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ – pareri si review

0
557
Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+

In ziua de astazi cel mai important aparat electrocasnic este masina de spalat. Daca in trecut femeile spalau la mana, astazi timpul este pretios si cum nimeni nu mai are timp ar fi practic un calvar spalatul la mana, in plus pe piata sunt masini de la cele mai ieftine pana la cele superioare. O masina de spalat ieftina si buna este Slim Arctic EF6100A+.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+

Din punct de vedere al consumulul de energie, masina este incadrata in clasa A+. Acest lucru inseamna ca veti consuma mai putina energie decat in cazul unui produs standard.

Caracteristci generale ale masinii de spalat Slim Arctic EF6100A+

Design-ul S-Shape al peretilor laterali sunt ganditi sa reduca nivelul de vibratii pe timpul functionarii. In stanga sus este sertarul pentru detergent, in mijloc este butonul rotativ de unde se selecteaza programul, iar in dreapta sunt doua butoane, unul este pentru numarul de rotatii iar celalalt pentru pornire/oprire. Are o inaltime de 84cm, latime 64cm, adancime 45cm. Este o masina simpla, alba si are un hublou care se deschide la 155 grade, este perfect atunci cand spalati haine groase sau pilote, paturi, pentru ca vor intra mai usor, nu o sa va mai chinuiti sa le introduceti. Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 6kg, este ideala si pentru familiile mari (3-4persoane). Cand spala atinge un nivel de zgomot de 60dB si 76dB la centrifugare. Si viteza de centrifugare e buna, atinge pana la 1000rtm.

Functii tehnice

Masina este prevazuta cu programe standard de spalare a materialelor precum: bumbac, lana, sintetice, delicate, spalare manuala, clatire si stoarcere+evacuare. De asemenea prevede si programe de spalare rapida 30minute.

Controlul electronic al balansului distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

Flow Control pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim si aduce economii de pana la 5.5kg pe an.

Cu programul Eco speli eficient hainele rezistente din bumbac, cu un consum redus de energie si apa avand o temperatura de spalare de 40grade.

De acum articolele din lana, casmir nu se vor mai deteriora pentru ca masina are un program de lana la 40grade.

Programul pentru spalare manuala este pentru hainele deosebite care in general nu se spala la masina de spalat. Speli in siguranta si fara efort, rufele care necesita o spalare manuala.

Programul pentru rufe delicate ofera o spalare la 30 grade, acesta protejeaza culorile si textura rufelor delicate asigurand in acelasi timp igienizarea.

Stoarcere+evacuare adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacurea completa a apei din masina de spalat.

Daca consideri ca ai nevoie de inca o clatire suplimentara poti apela la functia de adaugare ciclu suplimentar de clatire.

Programul rapid 30minute este dedicat hainelor care nu sunt foarte murdare.

Aceasta masina este o alegere foarte buna. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat de pe piata(din categoria sa).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here