Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE – pareri si review

0
567
Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KWLE

Spalatul la mana nu mai este de mult timp o optiune pentru persoanele care au un program aglomerat, iar din fericire exista o gama larga de masinii automate, care se pliaza dupa bugetul oamenilor.Daca vrei o masina mai performanta, dar bugetul nu este unul mare, noi iti recomandam Samsung WW80J3283KW/LE. Nu mai este nevoie sa spunem ca, Samsung este unul dintre cei mai mari producatori in materie de produse electrocasnice.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE

Masina se incadreaza in clasa de energie A+++, asta inseamna ca are un consum de energie foarte scazut.Consuma aproximativ 198kwh/an. Are un consum mediu anual de apa de 8100l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat Samsung WW80J3283KW/LE

Este o masina cu dimensiuni normale, are o inaltime de 85cm, latime 60cm, adancime 55cm si poate fi instalata fara probleme in bucatarie.Simplitatea este cuvantul ce denota eleganta, deci, masina este alba, simpla si poate fi integrata in orice design.Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate foarte mare de 8kg, o cantitate suficient de buna chiar si pentru familii mari(4-5persoane). Poate fi folosita deasemenea si in cadrul unitatilor de cazare precum pensiuni, poate sa faca fata fara probleme la cicluri zilnice de spalare.

In partea frontala, in partea stanga este sertarul pentru detergent, in mijloc este un buton rotativ de unde se regleaza programele, iar in dreapta un display digital care arata informatii cu privire la programul selectat. Viteaza de centrifugare este de 1200rtm. Cand spala masina atinge 62dB, iar la centrifugare 76dB.

Functii tehnice

La nivelul tehnic se remarca tamburul rezistent Diamond si incalzitorul ceramic.Tamburul asigura o spalare blanda prin intermediul rotatiilor echilibrate ale hainelor. Perforatiile din tambur au dimensiuni destul de mici, pentru ca apa sa se scurga, prevenindu-se totodata lipirea tesaturilor de tambur, fapt care duce la deteriorarea haineor. Acestea au o durata de viata mai mare si stau la baza eficientei ridicate la spalare.

EcoBubble este conceputa sa genereze bule prin dizolvarea detergentului in aer si apa, bule care patrund in tesaturi rapid, spalandu-le perfect, asa nu veti avea urme de detergenti pe haine, asa cum se intampla la unele masini de spalat.

Ca si programe de spalare, cred ca poate sa faca fata cu brio fiecarui tip de tesatura, programele sunt: BabyCare, bumbac, lana, sintetice, sport.

Un program foarte bun, pe care nu il au multe masini este Baby Care. Acesta este perfect pentru hainele bebelusilor sau pentru persoanele cu o sensibiitate a pielii, deoarce inlatura orice urma de detergenti.

Programarea cu final intarziat va permite sa setati ora de inchidere a unui ciclu de spalare. Poate fi ajustata cu pana la 24h, pentru ca, hainele umede sa nu ramana prea mult timp in masina.

Programul de siguranta impotriva copiilor permite blocarea butoanelor masinii, pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului.

Masina este prevazuta cu sistem impotriva fluctuatiilor de tensiune, astfel incat durata lunga de viata a masinii este asigurata. Rolul sistemului este acela de a proteja masina impotriva caderilor de tensiune, stabilizand-o si repornind-o automat dupa o pana de curent electric.

Numeroasele dotari care stau la baza acesti masinii de spalat fac viata mult mai usoara a femeilor si nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here