Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE – pareri si review

0
669
Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

Samsung este o companie care nu se remarca doar prin telefoane mobile, televizoare ci si prin electrocasnice de top. O masina de spalat performanta la un pret accetabil este Add-Wash WW90K44305W/LE.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

Face parte din categoria celor mai economice maisni de spalat rufe. Acest aspect este dovedit de incadrarea sa in clasa energetica A+++. Are un consum mediu anual de apa de 9400l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE </2>

Este frumoasa, moderna, iar hubloul este negru si are tehnologia Add-Wash. Aceasta masoara 85 x60 x55cm. Deasupra hubloului de la stanga la dreapta este comprtimentul pentru detergent, selectorul de programe si display-ul LCD. Hubloul transparent de tip Crystal Gloss vine cu deschidere pe partea dreapta beneficiind de functia Add Wash. Usa cu tehnologie Add Wash , este unica si reprezinta o noua gama a masinilor de spalat de la Samsung. Aceasta trapa de incarcare adaugata suplimentar pe usa hubloului, permite adugarea hainelor uitate, dupa inceperea procesului de spalare. Simplu,usor si rapid, printr-un orificiu special, articolele uitate in cos, pot fi introduse in interiorul cuvei, fara sa pui pauza sau stop ciclului de spalare. Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate foarte mare de incarcare de 9kg, este recomandata familiior numeroase. Viteza maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1400rtm, suficienta pentru a permite uscarea hainelor intr-un timp foarte scurt. La spalare atinge 53dB, iar la centrifugare 74dB.

Functii tehnice

Motorul cu Invertor Digital consuma mai putina energie si este mult mai silentios decat un motor conventional.

Cu ajutorul designului unic, usor ondulat si cu marginile finisate in forma de diamant, tamburul diamond din otel inoxidabil este extrem de bland cu hainele dumneavoastra, prin intermediul unor orificii mici de evacuare a apei care ajuta, de asemenea la protejarea tesaturii.

Grila de programe este destul de variata , are 14 programe: extra-clatire, prespalare, bumbac, jeans, lana, sintetice, colorate si sport. Acestea acopera majoritatea tesaturilor.

Daca te grabesti sa pleci undeva, ai 2 optiune, fie alegi programul rapid de 15 minute fie programezi automat ca masina sa functioneze in tervalul stabilit de tine si sa se opreasca atunci cand doresti.

Masina are in dotare programe speciale de sport, concepute pentru spalarea echipamentului si a incaltamintei de sport.

Pe partea de functii dispune de: selector centrifugare, oprire si adaugare, sistem de siguranta impotriva copiilor si programare intarziata.

Cu sistemul de siguranta impotriva copiilor blocati masina de spalat, astfel ca, daca cineva va umbla nu ii va deregla setarile.

In cazul in care apar probleme sau erori in timpul programului de spalare, masina de spalat beneficiaza de o functie de diagnosticare.

Sistemul automat de detectie Smart Check detecteaza problemele ce pot aparea in timpul functionarii si furnizeaza solutii simple de depanare utilizand o aplicatie speciala pentru smartphone.

Este o masina care se adreseaza oamenilor pretentiosi dar si familiilor numeroase care vor sa fie la curent cu ultimele inovatii in domeniul tehnologiei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here