Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210W/LE – pareri si review

0
691

Daca nu mai esti multumit de modul cum spala masina sau agata hainele in timpul spalarii, inseamna ca este timpul pentru o noua achizitie.O masina performanta presupune si un buget mai mare, dar acest lucru se va amortiza in timp, plus ca nu veti avea nicio problema tehnica timp de 20ani.Asadar, daca te-am convins si vrei sa cumperi o masina care sa nu iti creeze probleme si sa spele foarte bine, atunci noi iti recomandam masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210W/LE.

Clasa energetica

Face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si consuma doar 7400l/an, doavada faptului ca este foarte economica, in ciuda faptului ca poate spala o cantitate mare de haine intr-un singur ciclu.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Samsung Add-Wash

In primul rand e diferita de toate celelalte masini pentru ca are tehnologia Add Wash care este unica si reprezinta o noua gama a masinilor de spalat Samsung.Aceasta treapta de incarcare adaugata suplimentar pe usa hubloului, permite adaugarea hainelor uitate, dupa inceperea procesului.Trapa este destul de larga, incat puteti adauga de la blugi si pana la cearceafuri.Carcasa masinii este simpla, alba cu linii drepte, avand dimensiunile de: inaltime 85cm, latime 60cm si adancime 45.6cm.Incarcarea se face in mod frontal, iar capacitatea de incarcare a cuvei este destul de mare, de 8kg.Nivelul de centrifugare este de 1200rtm.Panoul de comanda include:pe partea stanga se afla sertarul pentru detergent, un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare si un display LCD care ofera inormatii legate de programele de spalare.

Functii tehnice

Masina are un motor cu Inverter digital si ofera o eficienta energetica superioara, zgomot minim si o performanta de lunga durata.Acesta utilizeaza magneti puternici pentru o functionare mai silentioasa si mai puternica, dar consuma si mai putina energie decat un motor universal.

Este o masina de spalat moderna care face parte din noua generatie si are un numar de 14 programe de spalare: program rapid 15minute, prespalare, lenjerie, bumbac, lana, sintetice, colorate, delicate, bubble soak, eco bubble, program inatarziat.

Rezultate pe care le ofera masina se datoreaza in mare partea tehnologiei Eco Bubble, nelipsita de la modelele Samsung, aceasta face posibila o curatare mai puternica, chiar si la temperaturi scazute pentru ca transforma detergentul in spuma, astfel incat sa patrunda mai rapid in material.

Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile.Hainele sunt bine inmuiate in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.

Cu programul lana se pot spala pana la 2kg de haine, aceasta invarte rufele lent si le inmoaie pentru a proteja tesatura.

Daca aveti copii nu trebuie sa va mai faceti griji, deoarece masina are un sistem de blocare ce nu permite accesul copiilor.

Masina are un sistem inteligent Smart Check prin care puteti diagnostica daca apar erori.Ofera solutii simple de depanare, utilizand doar o aplicatie de mobil.In acest mod vei economisi timp si nu va mai fi nevoie sa chemi acasa un depanator.

Aceasta masina se recomanda familiilor formate din 3-5membrii pentru ca are o capacitate mare de incarcare sau persoanele care pun accentul pe tehnologie.Intradevar este o masina mai scumpa, dar dispune si de cateva tehnologii pe care celelalte masnii nu le au.Cele care au implementate toate aceste tehnologii sunt mult mai scumpe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here