Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W – pareri si review

0
590
Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W

Ai o familie numeroasa si vrei o masina de spalat perfecta, ultra dotata, eficienta si cu un consum mic de energie? Atunci trebuie sa arunci o privire la masina LG F2J6QY0W, care desi are un pret maricel, este dotata cu tot ceea ce ai nevoie de la un astfel de aparat electrocasnic, ba chiar te va suprrinde cu functii si optiuni performante.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe LG F2J6QY0W

Este o masina foarte economica, incadrata in clasa A+++, este cea mai economica clasa la ora actuala.Prin urmare consumul de curent in ceea ce priveste masina va fi mic.Are un consum mediu anual de apa de 10700l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe LG F2JQY0W

Aspectul masinii este unul clasic: culoarea este alba, iar hubloul are o rama de culoare neagra, panoul de comanda este in partea frontala unde in stanga este sertarul pentru detergent, selectorul de programe este amplasat central, iar in partea dreapta este display-ul LCD destul de mare acesta fiind util pentru informatiile furnizate precum rotatiile pe minut, temperatura selectata, sau timpul ramas pana la terminarea programului.Este o masina de spalat cu constructie Slim.Masina are o inaltime de 85cm, latime 60cm, adancime 56cm. Hubloul are diamteru de 30cm si se deschide la 150grade.Datorita hubloului cu deschidere mare, veti putea introduce mai usor articolele voluminoase, cum ar fi: paturi, lenjerii, geci de iarna, etc. Tamburul are un volum de 42l.Este o masina foarte silentioasa, cand spala atinge un nivel de 55dB, iar la centrifugare 72dB, cu asemnea niveluri, puteti sa spalati si noaptea. Masina este cu inacarcare frontala si are o capacitate de 7kg.Viteza de rotatii de 1200rtm este cea mai buna viteza pe care o masina o poate avea, deoarce stoarce bine hainele si nu le lasa sifonate deloc.

Masina este doatat cu un motor de ultima generatie InverterDirectDrive.Concret, asta inseamna o masina de spalat mult mai silentioasa, cu vibratii minime si o durata de viata mai mare.Acest motor are o grantie de 10ani.

Programele de spalare sunt foarte bine optimizate, pentru a va oferi cele mai bune rezultate. Functia 6MotionDirectDrive activeaza tamburul in directii multiple asigurand o spalare eficienta.

Functii tehnice

Masina are un numar de 14 programe, suficient incat sa spalati aproape toate tipurile de tesaturi si culori.Are si un program rapid de 30minute, dar este pentru rufele mai putin murdare sau cele care au nevoie de o clatire.

Bineinteles ca masina are si cateva functii de siguranta iar acestea sunt: autodiagnosticare, sistem siguranta impotriva copiilor si programare intarziata.

Masina are o functie pe care nicio alta masina nu mai dispune si anume SpaSteam, aceasta este un adevarat tratament spa pentru haine.Puterea aburului generat de un boiler permite detergentilor sa actioneze in profunzime materialele si reuseste sa inlature petele si mirosurile neplacute.De acum nu veti mai duce la curatatorie hainele pe care le patati, pentru ca aburii scot efcient cele mai obisnuite pete(cafea, ciocolata, vin).

NFC Tagging este tehnologia pe care o are incorporata si care va permite sa controlati masina cu telefonul. Pe telefon selectati programul de spalare dorit, iar prin atingerea telefonului de NFC Tag One comanda este preluata de masina de spalat.

Smart Diagnosis ofera solutii pentru rezolvarea eorilor aparute cu ajutorul unui smartphone si al unei aplicatii speciale.Daca erorile sunt simple puteti sa le rezolvati chiar voi, nefind nevoie sa mai chemati un depanator.

Aceasta masina este destinata familiilor de 3-4 membrii, in special celor cu copii mici, deoarce gradul de indepartare a murdariei si a petelor este de 100%. Desi pretul este cam maricel, investitia se va amortiza in timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here