Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W

0
778
Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W

Daca esti in cautarea unei masini de spalat, LG este prima companie care trebuie sa iti vina in minte.Motivele sunt pe cat de simple, pe atat de bune.Pentru ca,LG este unul dintre cei mai mari producatori de aparatura electrocasnica si reuseste sa ofere eficienta si seriozitate in tot ceea ce face.Noi va recomandam, masina de spalat rufe LG F2J5QN4W.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe LG F2J5QN4W

Masina face parte din clasa energetica A+++.Asa cum poate stiti deja , A+++ este clasa maxima posibila din punct de vedere al performantelor energetice, deci, in ciuda faptului ca nu este o masina scumpa, reuseste sa functioneze inregistrand un consum mic de energie. Are un consum mediu anual de apa de 9200l.

Carcateristici generale ale masinii de spalat rufe LG F2J5QN4W

Design-ul elegant si atragator, de culoare alba, face ca aceasta sa se potriveasca de minune oriunde o veti amplasa si asta pentru ca este o masina medie: are o inlatime 85cm, latime 60cm, adancime 56cm. Hubloul frontal si transparent cu deshidere la 150grade si diametrul de 30 cm, fac ca, articolele mari(pilote, perne, paturi, geci de iarna), sa fie introduse mai usor.Tamburul are un volum de 56l.Este o masina silentioasa, la spalare atinge un nivel de zgomot de 55dB, iar la centrifugare de 72dB, astfel veti putea spala chiar si noaptea.Viteza de centrifugare este de 1200rtm,destul de mare, dar acest lucru lasa hainele foarte bine stoarse fapt ce duce la o uscare mai rapida.Panoul de control este in partea superioara a masinii si include: in stanga este sertarul pentru detergent, in centru este selectorul de programe, iar in partea dreapta un display LCD.

Functii tehnice

Direct Drive este un sistem dezvoltat de cei de la LG, unde motorul este amplasat direct pe centrul tamburului (fara curea) si astfel stabilitatea in centrifugare este extrem de buna reducandu-se de asemenea si zgomotul produs de obicei la programele de stoarcere.

Masina detine 14programe de spalare, precum: rapid 30minute, prespalare, bumbac, sport, eco, baby care, mix, delicat, clatire+stoarcere.

In plus, masina de spalat este prevazuta si cu programe speciale precum: 6Motion, Smart Diagnosis, Auto Restart, Autodiagnosticare, Siguranta impotriva copiilor,Programare intarziata.

Noua tehnologie 6motion aduce inovatie masinilor de spalat LG ceea ce duce la o performnta crescuta de spalare.Aceasta are rolul de reduce sifonarea hainelor in timpul procesului de spalare.

Tehnologia 6motion permite detergentului sa se dizolve mai repede si sa fie mai bine absorbit in tesatura, contribuind astfel semnificativ la reducerea timpului necesar pentru spalare si la economisirea de energie.

Cu programarea intarziata poti programa masina sa-si inceapa ciclul de spalare cu o ora inainte, pentru ca atunci cand vii acasa, aceasta sa fie deja terminat si tu doar trebuie sa scoti rufele pentru a le usca.

Cea mai interesanta tehnologie pe care masina o are este Smart Diagnosis.Aceasta permite detectarea micilor defectiuni ale masinii prin intermediul unei aplicatii de smartphone.Practica, masina va v-a spune ce si daca este ceva neregula cu ea, astfel incat problemele minore sa le rezolvati singuri, evitand astfel chemarea unui depanator, economisind bani.

Masina de spalat rufe este un electrocasnic deosebit ce aduce performante maxime cu un consum de energie mic.Toate acestea vin la un pret accesibil pe care o sa vi-l puteti permite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here