Masina de spalat rufe Hotpoint RSG JS EU

0
639
Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG JS EU asigura performante foarte bune din punct de vedere energetic, ceea ce inseamna ca acest nou aparat electrocasnic va fi foarte prietenos cu buzunarul dumneavoastra.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Hotpoint RSG JS EU

Dupa cum am precizat si mai sus are un consum de energie foarte mic si asta pentru ca se incadreaza in clasa A+++, iar consumul unui program standard este de 0.88kwh, iar cel anual este de 157kwh.Are un consum mediu anual de apa de 11400l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Hotpoint RS JS EU

Panoul de comanda al masinii de spalat beneficiaza de un design minimalist dar, totusi nu ii lipseste afisajul LED pentru prezentarea informatiilor importante despre functionarea masinii.Selectorul de programe este de tip ceas si permite alegerea rapida a programului pe care doriti.Sertarul pentru detergent este in partea stanga.Este o masina de dimensiuni normale: 85 x60.5 x59.5cm si are o greutate de 64.5kg.Hubloul se deschide pe partea stanga.Masina este cu incarcare frontala si are o capacitate mare de incarcare de 8kg. Tamburul are un volum de 62l.La spalare atinge un zgomot de 54dB, mult spus zgomot, iar la centrifugare 81dB.

Functii tehnice

Conceputul de inalta definitie asigura pastrarea initiala a articolelor de imbracaminte si garanteaza rezultate impecabile:tratamentul special anti pete al Hotpoint inlatura foarte bine 20 dintre cele mai dificile pete, in combinatie cu tehnologia Hydo Termal, nu numai ca garanteza cea mai buna performanta la spalare, dar si pastreaza intensitatea si luminozitatea hainelor colorate economisind in acelasi timp energie si asigura protectie asupra mediului.

Tehnologia avansata EcoTech utilizata de masinile Hotpoint, inseamna ca nu numai sunt eficiente impotriva murdariei, dar au si un impact redus asupra mediului.
Masina a obtinut calificativul Woolmark Platinum Care, o certificare maxima pentru eficacitatea ciclului lor special pentru lana.Datorita noilor caracteristici exclusive, hainele din lana, casmir sunt spalate delicat.

Cele 16 programe pe care le are masina asigura spalarea tuturor tipurilor de tesauri(lenjerie, delicate, super wash, culori inchise, baby, pilote, extra-clatire si antialergic).
Antialergic Plus60 si Antialergic delicat 40 sunt dedicate pentru persoanelor cu piele sensibila, deoarece utilizeaza cicluri suplimentare de clatire pentru a dizolva detergentul din tesaturi in profunzime, astfel incat sa nu provoace alergie.

Programul Baby– garanteaza o spalarea eficienta a hainelor bebelusilor si are o viteza de centrifugare de 1000rtm, iar temperatura apei este de 40grade.
Super Wash garanteaza o performanta de spalare optima.

Delicate– mai multa protectie ca in cadrul acestui program nu cred ca se poate obtine si iata de ce: temperatura maxima de 30grade, incarcare de 1 kg, alaturi de eliminarea fazei de centrifugare.

Masina are si cateva functii speciale: sistem overflow, super silent, digital motion, direct injection si bineimteles sisteme de siguranta :siguranta impotriva copiilor, programare intarziata,selector centrifugare.

Direct Injection ajuta la economisirea de energie si timp dar creste calitatea spalarii.
Programarea intarziata va permite sa programati masina sa inceapa la orice ora doriti.
Este o masina destul de ieftina si pune la dispozitie o paleta impresionanta de programe.Este ideala pentru familiile mari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here