Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 744 JK EU – pareri si review

0
540
Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 744 JK EU

Daca iti doresti o masina de spalat cu o capacitate mare de incarcare, insa bugetul este limitat noi va recomandam Hotpoint RSG 744 JK EU.Se stie ca masinile Hotpoint garanteaza performanta de spalare maxima si un impact economic asupra mediului redus.In ultimi ani, a conceput masinii pentru fiecare buzunar.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Hotpoint RSG 744 JK EU

Masina are un consum de energie foarte mic si asta pentru ca, are o clasa energetica foarte buna si anume A+++.Anual consuma 10880l de apa.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Hotpoint RSG 744 JK EU

Este o masina normala, ca mai toate celelalte, are o inlatime de 85cm, latime 60.5cm si adancime 59.5cm si poate fi asezata sub blatul de bucatarie fara nicio problema.Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 7kg, suficienta pentru o familie mare.Panoul de comanda este situat in parte de sus si include: in partea stanga este sertarul pentru detergent, in mijloc se afla butonul rotativ, iar in partea stanga un ecran mare LCD care arata cat timp a mai ramas pana termina, numarul de rotatii si temperatura apei.Hubloul are o deschidere larga, fapt ce faciliteaza bagatul/scosul hainelor de iarna sau articole mai mari (paturi, lenjerie). Tamburul are un volum de 62l. Nici nu o veti auzi cand spala, deoarece atinge 54dB.Viteza de centrifugare de 1400rtm asigura rufe storse pana la ultima picatura de apa, le vei scoate aproape uscate la finalul programului.

Functii tehnice

Aceasta masina are Woolmark Platinum Care si este o certificare emisa de companie, pentru masinile care ating cele mai inalte standarde.In primu rand, pentru ca spala articolele din lana, bumbac cu programul de spalare manula, nu raman pete si nu modifica textura tesaturi. Puteti sa spalati cu incredere haine din lana fara sa va fie frica ca isi vor schimba tesatura.

Hotpoint stie ca garantia unui rezultat perfect este unul dintre factori care influenteaza alegerea unei masini de spalat.De aceeea, isi concentreza propriile cercetari catre solutii inovatoare, precum High Definition Technology, care asigura rezultate impecabile la spalare.

Masina are simbolul EcoTech, asta inseamna ca are o garantie a standardelor ridicate de eficienta, cu niveluri saczute de consum si o performanta excelenta.

Masina are un numar de 16 programe, necesar pentru toate tipurile de tesaturi: program rapid 15minute, extra-clatire, bumbac, lenjerie, lana, delicate, mix.De asemenea, pe lista dotarilor sale sunt trecute si urmatoarele optiuni speciale: selector centrifugare, sistem siguranta impotriva copiilor si programare intarziata.

Programul AntiAllergy este pentru persoanle alergice sau pentru cele cu piele sensibila.In cadrul acestui program, masina utilizeaza mai multa apa pentru a putea dizolva mai bine detergentul si a distruge alergeni.Presupune 5 etape de clatire pentru a asigura ca in rufe nu se mai gaseste niciun fel de substante chimice.
Cu aceasta masina nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta petelor, indeparteaza mai mult de 100 de pete.

Cu programarea intarziata, ciclul spalarii poate fi amanat cu pana la 24h, pentru ca tu sa le poti scoate exact atunci cand ajungi acasa.

Sistemul de siguranta impotriva copiilor blocheaza panoul de comanda cat timp masina functioneaza, astfel cei mici sa nu ii poata deregla setarile.

Aceasta masina este ideala pentru cei care isi doresc o masina performanta, care are un numar suficient de programe incat sa asigure viata cotidiana a familiilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here