Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1165 DX EU

0
1063
Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1165 DX EU

Cu atat de multe modele pe piata, gasirea masinii dumneavoastra de spalat ideala poate fi o provocare. Masina de spalat nu mai este un moft, este o necesitate. O masina de spalat buna este Hotpoint RPD 1165 DX EU.

Clasa energetica a masinii de spalat Hotpoint RPD 1165 DX EU

Aceasta masina face parte din clasa de eficienta energetica A+++,are cel mai mic consum de energie fata de celelalte masini incadrate in aceeasi clasa A. In program standard consuma 0.73kWh/24h, iar pe an 205kWh/an. Are un consum mediu anual de apa de 12848l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat Hotpoint RPD 1165 DX EU

Design-ul este unul clasic dupa cum te-ai astepta la o masina de spalat, alba cu insertii negre. Incarcarea rufelor se face frontal iar hublolul se deschide pe partea stanga. Usa are un maner ergonomic, pentru o deschidere facila. In partea frontala se afla panoul de comanda si include: in stanga este sertarul pentru detergent, in centru este pozitionata rotita pentru selectarea programului, iar in partea dreapta este ecranul LCD care arata viteza de centrifugare, temperatura la care spala si cat timp a mai ramas pana termina programul. Dimensiunile masinii de spalat sunt: inaltime de 85cm, latime 59.5cm, adancime 60.5cm si cantareste 75.9kg. Are o capacitate de incarcare foarte mare de 11kg, este perfecta pentru orice familie mare, poate sa faca fata si unei pensiuni.Viteza de centrifugare este de 1600rtm, astfel incat va puteti astepta ca hainele tocmai spalate sa necesite timp foarte redus pentru uscare. Cand spala atinge 56dB, iar la centrifugare 78dB.

Grila formata din cele 16 programe este usor de accesat si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Cele 16 programe precum cele pentru indepartarea petelor la diferite temperaturi, antialergice, pentru materiale sensibile, pentru bumbac, culori inchise acopera intreaga gama de tesaturi.

Functii tehnice

Programul de spalare antialergic este construit special pentru a spala in 2 etape de incalzire a apei: la inceputul spalarii se bazeaza pe mentinerea constanta a temperaturii apei la 60C ca sa poata sa elimine polenul sau bacteriile ce dauneaza persoanelor sensibile sau alergice. In cadul acestui program de spalare masina utilizeaza mai multa apa pentru a putea dizolva mai bine detergentul.

Programul pentru indepartarea petelor poate elimina pana la 20 de tipuri de pete dificile, fara a fi nevoie sa le speli la temperaturi inalte hainele, riscand sa isi piarda din intensitatea culorilor.

Programul special pentru culori inchise mentine intensitatea culorilor chiar si dupa mai multe spalari.

Programul Super Wash este recomadat pentru petele care sunt foarte greu de indepartat, functioneaza la temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite reusind sa scoata petele de grasimi.

Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte avantajos. Consider ca merita achizitionata, deoarce are un raport calitate/pret bun, iar capacitatea sa mare de incarcare si functiile de top sunt ideale pentru a-ti oferi intotdeuna cele mai bune rezultate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here