Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+ – pareri si review

0
660
Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+

O masina de spalat rufe la un pret mic este Heinner HWM-M7012A+. Aceasta masina are un pret mic, o capacitate de 7kg si o viteza de 1200rtm.Masinile Heinner, sunt fiabile si foarte rezistente.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+

Clasa de eficienta energetica este A+ iar consumul unui program standard este de 1.2kwh. Cand spala masina consuma unui 52l, iar timp de un an 10800l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe HWM-M7012A+

Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate foarte buna de 7kg, astfel puteti sa spalati cat mai multe haine la o singura incarcatura.Cu aceasta masina nu veti mai avea rufe murdare.Se programeaza usor, are panou de comanda frontal, display LCD care afiseaza toate informatiile legate de ciclul spalarii. Nu este o masina mare de dimensiuni, din contra este una de marimi normale. Are o inaltime de 85cm, latime 59.5cm si adancime 49.5cm si o greutate de 61kg. Hubloul are un diametru de 30cm, iar volumul tamburului este de 46l. Viteza de rotatie este de 1200rtm, cu aceasta viteza rufele vor fi bine stoarse si nu putin botite. Este o masina foarte silentioasa, la spalare atinge un zgomot de 56dB, astfel ca puteti spala si noaptea, iar la centrifugare de 76dB.

Programe nu are foarte multe, doar 8, insa sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a spala eficient, multe masini de spalat rufe care au programe in plus nu sunt folosite. Printre cele mai importante pe care le vei regasi aici sunt: program rapid, bumbac, lana, sintetice, centrifugare si delicate.

Functii tehnice

Aceasta masina are un program special pentru curatarea cuvei si a furtunului. Aceasta se realizeaza la temperatura de 90 grade, iar in timpul acestui proces nu poti sa bagi haine la spalat. Acest proces duce la o eficienta cat mai buna a masinii de spalat.

Programul rapid dureaza 15minute, acesta este ideal pentru a spala hainele care nu sunt patate, ci usor murdare.

Cu programul delicate de acum lenjeria ta, va fi spalata la temperatura potrivita.

Cu programul de bumbac, articolele de iarna vor fi spalate la temperatura care trebuie.

Daca se intampla sa nu fiti multumit de modul cum stoarce anumite haine, puteti apasa pe programul de centrifugare, iar acesta va indeparta orice picatura de apa.

In materie de functii masina are un control electronic al balansului, selector centrifugare si sistem de detectare spuma.

Masina este prevazuta cu o functie pentru indepartarea spumei.Aceasta functie detecteaza spuma si o inlatura, lasand hainele curate.

Nu este nevoie sa va uitati la ceas ca sa stiti cand masina termina, pentru ca este prevazuta cu un sistem acustic, acesta va v-a anunta atunci cand a terminat.

Este o masina simpla si are suficiente programe pentru aproape orice tip de tesatura. Avand un pret atat de mic, credem ca in fiecare casa ar trebui sa existe cate o masina de spalat. Aceasta masina nu este cea mai performanta, insa nici cea mai proasta, ci se claseaza undeva la mijloc, este o masina ieftina, cu un design placut si cu functii clasice pe care le poti inalni la oricare alt model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here