Masina de spalat rufe Gorenje W6723/IS – pareri si review

0
635
Masina de spalat rufe Gorenje W6523IS

Cumpararea unei masini de spalat rufe este o investitie pe termen lung. Cand faci o astfel de achizitie trebuie sa te gandesti nu doar la pret, ci si la calitatea masinii, consumul de energie, de apa si zgomotul pe care il face.Va prezentam masina de spalat rufe Gorenje W6523/IS.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Gorenje W6523/IS

Aceasta masina de spalat rufe sta bine in ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, care e A+++, iar asta inseamna ca are un consum mic de energie.Clasa de eficienta la centrifugare este B.Consumul mediu anual de apa este de 9209l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Gorenje W6523/IS

Are un design foarte placut,este alba cu accente negre si poate fi integrata in orice spatiu. Modul de folosire este unul simplu, are un buton principal, sub forma de rotita cu ajutorul careia se regleaza programele de spalat, iar in partea dreapta este display-ul LCD care arata informatii cu privire la programul ales.In partea stanga este sertarul pentru detergent. Cele 1200rtm asigura o stoarcere foarte eficienta a bumbacului. Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 6kg.

Aceasta masina se remarca prin usa mare.Usa are dimensiunea de 34cm si un hublou care se deschide la 180grade, astfel incarcarea articolelor mari se va face foarte usor.Volumul tamburului este de 42l. Este o masina foarte silentioasa, la spalare atinge un nivel de zgomot de 55dB, iar la centrifugare de 68dB.

Functii tehnice

Masina are nu mai putin de 23programe (bumbac, sintetice, delicate, mix, lana).Aceste programe asigura spalarea tuturor tipurilor de tesaturi.

La capitolul functii si siguranta, sta foarte bine: vine cu UseLogic, motor Inverter, detectare automata a cantitatii, sistem siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, semnalizare acustica terminare program- esti atentionat printr-un sunet specific de faptul ca programul de spalare s-a terminat.

Masina de spalat are motor Inverter, asigura calitate la spalare. Motorul nu are perii ceea ce inseamna ca elimina tensiunea mecanica, frecare sau uzura. Datorita acesteia, rezultatele sunt mai bune, consumul de energie este mic iar procesul de spalare este mult mai silentios.

Cam toate masinile Gorenje sunt doate cu tehnologia UseLogic. Ajuta la economisirea resurselor obtinand rezultate foarte bune la spalare. Are niste senzori inteligenti in interiorul cuvei care monitorizeaza permanent puritatea apei si cantitatea de spuma, adaugand cicluri de clatire suplimentara daca este necesar. La fiecare ciclu nivelul de apa este adaptat in functie de tipul de incarcatura.

SterilTub asigura ca interiorul masinii de spalat ramane perfect curat si steril, dupa fiecare utilizare, conferindu-le rufelor un miros placut.Functia SterilTub acitveaza tamburul gol si elimina bacteriile din interiorul masinii.

Sistemul inovativ care detecteza cantitatea de rufe introdusa optimizeaza consumul de energie, de apa si detergent.

Masina se opreste automat in momentul in care senzorul de detectie sesizeaza scurgeri de apa evitand astfel producerea de inundatii.

Calitatea spalarii Gorenje este recunoscuta ca fiind printre putinii producatori. In concluzie masina este pentru cei care isi doresc o masina de spalat care sa spele foarte bine, sa aibe o capacitate buna, un numar mare de rotatii si un raport bun calitate/pret.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here