Masina de spalat rufe Gorenje W6222/S – pareri si review

0
660

Daca iti doresti o masina de spalat, insa bugetul pe care il ai la dispozitie este limitat, iti recomandam masina de spalat rufe Gorenje W6222/S, simpla si eficienta, capabila sa ofere cele mai bune rezultate.

Clasa energetica

Face parte din clasa energetica A+++, iar consumul unui program standard este de 0.6kWh, un consum foarte mic avand in vedere ca este un aparat care este folosit aproape zilinic. Consumul mediu anual de apa este de 9240l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Gorenje

Se poate integra cu usurinata in camera indiferent ca este vorba de baie sau bucatarie, pentru ca are o inaltime de 85cm, latime 60cm, adancime 44cm.Este o masina alba, simpla, cu sertar pe partea stanga si buton rotativ pe mijloc de unde se regleaza programul dorit.Afisajul este de tip LED, astfel puteti vedea cat timp mai are din programul selectat.Incarcarea este frontala si are o capacitate de 6kg, iar viteza de centrifugare este de 1200rpm.Hubloul se deschide la 180 grade, iar diametrul este de 34cm.Materialul din care este realizata cuva este carbotech, iar tamburul este din inox.Nivelul de zgomot la spalare este de 56dB, iar la centrifugare de 70dB, este o masina silentioasa, iar asta va permite sa spalati la orice ora din zi si din noapte.

Functii si programe ale masinii de spalt rufe Gorenje

Tehnologia UseLogic, apartine Gorenje si se bazeaza pe cateva solutii inovatoare cu rolul de a optimiza procesul de spalare, dar in acelasi timp, de a economisi energie electrica si timp.Masina este prevazuta cu senzori inteligenti meniti sa monitorizeze in permanent puritatea si cantitatea de spuma din masina de spalat, iar daca este necesar sa adauge cicluri de clatire suplimentara.

DSS este un sistem special, ecologic care previne pierderea detergentului atunci cand se face alimentarea cu apa.Se economisete astfel cu pana la 20% din costul pentru detergent, protejand si mediul inconjurator.

Dispersorul pentru detergent este un sertar functional si usor de curatat care are 3 compartimente, asa ca dumneavoastra sa stiti cu exactitate cat detergent folositi.

Daca aveti copii, nu trebuie sa ii supravegheati cand masina de spalat functioneaza, pentru ca are protectie pentru copii, astfel usa nu poate fi deschisa in timpul procesului.Este suficient sa apasati pe panoul de comenzi, iar aceasta functie se activeaza.

Masina are un numar de 18programe, foarte utile, pentru ca nu toate hainele au aceeasi tesatura si trebuie spalate la aceeeasi temperatura (program rapid 17minute, bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, delicate, centrifugare delicata, si un program cu consum redus de energie).

Programul rapid de 17 minute, este foarte folositor atunci cand aveti 2-3articole de aceeasi tesatura sau nu vreti sa le spalati la mana, acest program va permite sa spalati putine haine intr-un timp foarte scurt.

In afara de programe masina are si cateva functii importante: sistem de siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, filtru de auto curatare,selector centrifugare si sistem electronic de balans al stabilitatii- acesta diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.

Cand masina termina programul selectat, aceasta va anunta printr-un semnal acustic, asa nu veti uita de rufe.
Aceasta masina este ieftina, eficienta, perfecta pentru oricine isi doreste calitate la un pret mic.Chiar daca pretul este mic, nu trebuie sa va faceti griji in privinta functionarii, pentru ca Gorenje este un producator de renume.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here