Masina de spalat rufe Gorenje W620S – pareri si review

0
490
Masina de spalat rufe Gorenje W620S

Sunt momente in care avem nevoie de o masina de spalat noua, pentru ca cea veche nu mai spala cum trebuie si agata si hainele.Am ajuns o societate in care mereu trebuie sa schimbam aparatele electrocasnice. O masina de spalat buna si ieftina este Gorenje W620S.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Gorenje W620S

Masina are un consum mic de energie si asta pentru ca face parte dintr-o clasa buna si anume A++, este cea mai eficienta clasa.Pe parcursul unui an consuma aproximativ 10460l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Gorenje W620S

Are un aspect placut, culoarea acesteia este clasica pentru astfel de aparate electrocasnice si anume alba. Amplasata in baie sau in bucatarie va reusi cu siguranta sa imbunatateasca din punct de vedere vizual orice apartament. In partea superioara de la stanga la dreapta gasiti sertarul pentru detergent, butonul de selectie pentru programe si taste cu led de unde se regleaza viteza de rotatii, ora la care sa inceapa si temperatura la care sa spele. Incarcarea se face frontal si are o capacitate de 6kg,as spune ca este suficienta pentru orice familie. Are o inaltime de 85cm, latime 60cm si adancime 44cm. Avantajul acestei masini este ca, hubloul are o dimensiune de 34cm si se deschide la 180grade, ceea ce face ca bagatul articolelor voluminoase sa fie mai usor.Cuva este realizata din carbotech, iar tamburul este din inox si are un volum de 42l.Cand spala masina atinge 56dB, iar la centrifugare 68dB.

Aceasta masina are un numar de 18 programe diferite, puteti spala orice haina doriti indiferent de material. Are program extra clatire, prespalare, bumbac, lana, sintetice, spalare manuala, are si cateva programe speciale: SterilTub, UltraWhite, PerfectBlack, Clatire, Inmuiere, Pompa apa,Eco 30grade.

Functii tehnice

Tehnologia UseLogic este patentata de cei de la Gorenje, acesta ajuta la spalarea eficienta a hainelor cu un consum redus al resurselor. Aceasta tehnologie apreciaza incarcatura in functie de cantitate, asta inseamna ca utilizeaza mai multa sau mai putina apa. Nu va face rispia, in cazul ca vreti sa spalati 2-3kg. In plus Gorenje este dotata cu un filtru de apa cu tehnologia de autocuratare.Tot la caracteristici speciale trebuie sa mai mentionam si cuva din Carbotech de care masina dispune, este un material ce asigura o durabilitate foarte buna.

Functiile de siguranta ale masinii de spalat sunt: Autodiagnosticare, sistem siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, control al nivelului apei, conectare la rece, dozator detergent in 3 compartimente si sistem de control al stabilitati.

Programul SterilTub genereaza o temperatura mai mare in apa incalzita distrugand efectiv bacteriile.

Cu progarmele UltraWhite si PerfectBlack, hainele vor fi spalate la temperatura potrivita.

Cu programul Eco 30 in loc sa alegeti programul de 40, puteti alege programul de 30grade si veti economisi mai multa energie.Cu aceasta functie rufele care sunt mai putin murdare vor fi improspatate.

Sertarul pentru detergent are o functionalitate deosebita, pentru ca este creat cu sistemul Touch Premium care aluneca automat spre exterior prin simpla apasare a unui buton.

Protectia impotriva inundatiilor – se opreste apa in cazul in care sensorul detecteaza pierderi si siguranta impotriva copiilor-acesta blocheaza panoul de comanda astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile.

Aceasta masina este ideala pentru orice familie pentru ca este o masina buna si ieftina si are o multime de programe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here