Masina de spalat rufe Electrolux EWS31264SU – pareri si review

0
641

Atunci cand trebuie sa te decizi asupra unei noi masini de spalat, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte, precum spatiul in care o vei amplasa, consumul de energie si de apa, cate kilograme poate sa aibe, incarcatura, ce programe speciale include si bineinteles pretul.Dar pentru asta suntem noi aici, ca sa ca te scapam de toate aceste lucruri.Prin urmare noi va recomandam masina de spalat rufe Electrolux EWS31264SU.

Clasa energetica

Clasa de energie din care face parte aceasta masina este A+++, iar consumul in program standard este de0.76kwh.Are un consum mediu anual de 9999l.

Carcateristici generale ale masinii de spalat rufe Electrolux EWS31264SU

Este o masina simpla, alba care nu impresioneaza cu nimic la prima vedere, dar care va umi pe parcursul folosirii si asta pentru ca are cateva programe pe care alte masini incadrate in aceeasi categorie nu le au.Este o masina de tip frontala si are o capacitate de 6kg.Panoul de comanda este pe partea frontala a masinii si include: in partea stanga este un sertar pentru detergent, in centru se afla un buton rotativ ce permite alegerea programului de spalare,iar in partea dreapta se afla un ecran LCD mare care arata informatiile in timp real( temperatura si timpul ramas).Materialul din care este realizata cuva este carboran, iar materialul din care este fabricat tamburul este din otel inoxidabil.Hubloul are o deschidere pe partea dreapta, la 90grade.Viteza de centrifugare de 1200rtm.Nivelul de zgomot este unul redus, astfel in timpul spalarii atinge 56dB, iar in timpul centrifugarii 77dB.

Functii tehnice

Masina are destul de multe programe si anume 15, dar multe dintre ele sunt speciale.Cele mai utilizate sunt: lenjerie, bumbac,jeans, lana, sintetice, matase/perdele, delicate, sport, iar cele speciale sunt: time manager, fuzzy logic, siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, programare intarziata.De asemenea, sunt incluse mini programele separate de stoarcere, drenare si clatire.

Sistemul de reglare a durate Time Manager
specific masinilor de spalat Electrolux, te ajuta sa programezi masina in functie de programul tau.Setezi astfel preferintele tale, timpul in care sa porneasca.

Fuzzy Logic iti permite sa speli la temperaturi mai scazute, cu apa rece, rezultatele fiind la fel de surprinzatoare ca si atunci cand speli cu apa la 90 grade.Acest sistem dizolva detergentul, reusind sa dea stralucire hainelor.

Sistemul inteligent OptiSense,
ajusteaza automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii.Datorita acestui sistem hainele nu vor fi niciodate spalate prea intens, iar reglarea automata a duratei de timp, consumul de apa si energie in functie de incarcatura va asigura cea mai buna ingrijire.

Cu optiunea QuickWash puteti reduce durata totala la ciclurile selectate cu pana la 50%, este ideala daca doriti sa caltiti rapid niste rufe.

Cu functia pornire cu intarziere puteti amana pornirea urmatorului ciclu pentru ca acesta sa se termine exact atunci cand doriti.

Masina beneficiaza de un sistem special de indepartare a excesului de spuma din ciclurile de spalare.Sistemul de protectie impotriva inundatiilor opreste alimentarea cu apa a masinii de spalat in cazul in care apare vreo inundatie.

Moderna, incapatoare si foarte performanta, aceasta masina de spalat va permite sa va bucurati de rufe perfect curate.Reprezinta o alegera buna pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat rufe cu un raport calitate/pret excelent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here