Masina de spalat rufe Electrolux EWS31064NU – pareri si review

0
391
Masina de spalat rufe Electrolux EWS31064NU

Daca masina ta veche iti distruge hainele, inseamna ca este timpul pentru una noua. Noi va recomandam masina de spalat rufe Electrolux EWS31064NU.Programele de spalat vor face posibila spalarea articolelor delicate.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Electrolux EWS31064NU

Masina este incadrata in clasa A+++, cea mai inalta clasificare energetica din Europa. Consuma cu 20% mai putin fata de alte masini, incadrate in aceeasi clasa(A,A+).Consumul standard al masinii este de 0.76kwh. Consmul mediu anual de apa este aproximativ 9999l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Electrolux EWS31064NU

Este o masina accesibila, insa deloc slaba daca vorbim de tehnologie. Producatorul s-a gandit sa le ofere clientilor un produs de calitate, la un pret mic, pentru ca toti oamenii de rand sa isi poata permita un astfel de aparat electrocasnic. Panoul de comanda este simplu si intuitv. In dreapta este ecranul LCD ce arata setari privind viteza de centrifugare, temperatura , etc, in centru se butonul rotativ pentru selectarea programelor, iar in stanga sertarul pentru detergent. Are o capacitate de incarcare de 6kg, destul de mica, dar este ok pentru o familie de 2 persoane, iar incarcarea se face frontal. Materialul din care este confectionata cuva este carboran, iar tamburul din otel inoxidabil. Nivelul de zgomot variaza in functie de incarcatura, la spalare atinge 58dB iar la centrifugare 76dB.Viteza de centrifugare este de 1000rtm, o viteza acceptabila, stoarce foarte bine hainele si nu le lasa botite.

Masina are un set de programe de spalare foarte interesante si anume: program pentru bumbac, jeans, lana,sintetice, matase/perdele, delicate, sport.

Programul pentru camasi, garanteza ca tinuta ta de birou va fi mereu impecabila.Spala camasi in conditii optime.

Desigur are si o serie de functii de siguranta: sistem siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, programare intarziata, FuzzyLogic,TimeManager.

Functii tehhnice

Cu ajutorul functiei Time Manager puteti regla durata ciclului de spalare astfel incat rufele sa fie gata exact la timp.Aceasta functie este un sistem profesional de spalare a rufelor si este specific masinilor LG care permite adaptarea duratei unui ciclu de spalare in functie de programul si timpul pe care il ai la dispozitie.

Sistemul Fuzzy Logic ajusteaza consumul de apa si energie, in functie de cantitate de rufe introdusa in cuva.Consuma astfel,exact atat cat are nevoie indiferent ca sunt 3, 4 sau 5kg.Asadar poti sa o incarci la jumatate, fara a mai fi nevoita sa astepti pana cand se strang suficiente rufe pentru a spala la capacitatea sa de incarcare.

QuickWash este o optiune care permite reducerea timpului de spalare cu pana la 50% sau se pot reimprospaata rufele printr-o simpla clatire.

Sistemul inteligent OptiSense ajusteaza automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii, astfel ca hainele nu vor fi spalate prea intens.

Cu programarea intarziata ai posibilitatea de a porni programul de spalare la orice ora doresti.

Inainte sa dati drumul la spalat, nu uitati sa activati sistemul de siguranta impotriva copiilor. Este foarte folositor si chiar daca nu sunt copii mici prin preajma.

Avand in vedere performantele ridicate si faptul ca are un pret mic, o recomadam cu incredere tuturor celor care isi doresc o masina buna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here