Masina de spalat rufe cu uscator LG F4J6TGOW – pareri si review

0
1126

Vine iarna, iar asta inseama sisteme de uscare intinse peste tot, iar acest lucru nu face decat sa ingramadeze casa si umidificarea sa creasca, un factor foarte important ce poate cauza alergii.Dar exista o solutie la aceasta problema.Probabil stiti deja ca exista uscatoare de rufe si ca sunt foarte scumpe si nu toata lumea isi permite asa ceva. Ei bine in ultima vreme piata este atat de variata incat aproape orice om si-ar putea cumpara un asemenea aparat, mai ales ca este si 2in 1(masina+uscator).Daca v-am convins si vreti sa va cumparati, noi va recomandam masina de spalat cu uscator LG F4J6TGOW.

Clasa energetica a masinii de spalat cu uscator LG F4J6TGOW

Clasa energetica este A si consuma 56l in program standard, iar anual 11200l.Aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe cu uscator LG F4J6TGOW

Este o masina cu dimensiuni normale, chiar daca este 2in 1, are o inaltime de 85cm, latime 60cm si adancime 56cm si s-ar potrivi minune sub blatul de bucatarie sau in baie, este alba, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta designului.Hubloul se deschide la 120grade, astfel ca veti putea baga cu usurinta articolele de iarna.Tamburul are un volum de 56l.Masina este cu incarcare frontala si are o capacitate generoasa de incarcare de 8kg la spalare si 5kg la uscare.Viteza de centrifugare ajunge pana la 1400rtm.Practic dupa o spalare rufele sunt atat de bine stoarse, incat uscarea nu presupune un efort prea mare.Cu doua spalari puteti termina intreg cosul de rufe. Este o masina silentioasa, zgomotul atins la spalare este de 55dB, prin urmare puteti spala la orice ora a zilei.Panoul de comenzi este foarte usor de folosit, programele se aleg din centru, cu ajutorul selectorului rotativ, iar in partea dreapta este un display LCD ce arata informatii precum: in ce stadiu se afla programul, cat mai are pana se termina si temperatura de spalare.

Datorita modului de miscare a cuvei 6motion, detergentul se va depune mai intai pe partea de jos a cuvei, pana cand se va dizolva complet.

Astfel nu veti mai avea probleme cu aparitia petelor de detergent pe haine.In functie de tipul de tesatura se alege cate un mod de spalare separat.

Functii tehnice

La programe nicio noutate, raman aceleasi programe pe care si celelalte modele le au: extra-clatire, prespalare, lenjerie, bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, clatire intensiva, delicate, mix si un program rapid de 30minute.Bineinteles ca are si functii de siguranta si anume: detectare automata a cantitatii, selector centrifugare, oprire si adaugare, siguranta impotriva copiilor, semnalizare acustica terminare program, programare intarziata si functia de reset.

Daca aveti copii mici, functia de blocare a tastaturii asigura ca la orice apasare, masina va continua sa functioneze.

Cu programarea intarziata puteti seta ca spalarea sa porneasca doar dupa un anumit timp.

Masina beneficiaza de o gama variata de programe, dar ofera posibilitatea de a descarca noi programe, precum Baby Care sau spalarea la rece.Totul prin tehnologia NFC tagging.Utilizarea programelor descarcate se face prin atingerea smartphonului de simboului NFC Tag On de pe masina de spalat.Aceasta tehnologie mai poate fi utilizata si ca SmartDiagnosis, ce te va ajuta sa identifici o evantuala problema si sa o rezolvi inainte de a deveni una majora.

Masina este o alegere buna, la un pret decent pentru toti care cauta o alternativa rapida la clasicele uscatoare de haine.Aceasta masina 2in 1 si va va face viata mult mai usoara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here