Masina de spalat rufe cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X – pareri si review

0
605
Masina de spalat rufe cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X

Unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice din casa este masina de spalat.Pe langa fapul ca usureaza foarte mult munca unei femei poate oferi performante superioare la spalare, ceea ce inseamna ca spalatul la mana nu poate sa faca aceste lucruri, nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa.In acelasi timp modelele performante, incorporeaza si uscator sunt cele mai apreciate achizitii, pentru ca permit spalarea si uscare, fara a mai fi nevoie sa intindeti rufele. O masina de spalat cu uscator este Indesit Innex XWDA 751480X.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe uscator Indesit Innex XWDA 751480X

Cand spala masina are clasa de eficienta energetica A, iar la centrifugare B, in program standard consuma 4.76kw.Consumul de apa intr-un program standard este de 92l, iar cel mediu anual 18400l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X

Nu este o masina mare, chiar daca are si uscator, din contra dimensiunile sunt ca o masina normala, inaltime 85cm, latime 59.5cm, adancime 54cm.Este alba, astfel ca o puteti amplasa oriunde.Panoul de comanda este in parte frontala si include: in stanga este sertarul pentru detergent, iar pe el are specificatii ale programelor, in mijoc este un buton rotativ de unde se regleza timpul, iar de o parte si de alta mai are 2 butone, din care unul este pentru pornire si unul pentru pauza.In partea dreapta este un ecran LCD cu butoane care arata informatii cu privire la programul selectat. Comenzile sunt simple, intuitive, este extrem de usor de folosit chiar si de persoanele mai in varsta.Este o masina cu inacarcare frontala si are o capacitate destul de mare la spalare de 7kg, iar la uscare de 5kg. Capacitatea este destul de mare, poate sa faca fata cu usurinta unei familii (4-5persoane).Cuva este din poliplex, iar tamburul din otel si are un volum de 52l.

Functii tehnice

Programele de spalare sunt nenumarate, astfel fiecare tip de tesatura poate sa fie spalat corespunzator si sa nu se deterioreze.Programele pentru spalare sunt 16, iar pentru uscare 12.

Express este un program care spala si usuca hainele in doar 45 minute.
Masina are o serie de senzori care monitorizeaza nivelul de umiditate si adapteaza automat setarile pentru obtinerea unor rezultate eficiente.Are 3 nivele de uscare: foarte bine uscate, daca vrei sa porti sau sa le pui in dulap, mediu, pentru hainele care nu au nevoie de o uscare completa si cele putin umede, asta este pentru camasi care nu trebuie uscate atat de mult.

Cu uscatorul de rufe aveti numai avantaje: in primul rand balconul nu va mai fi folosit pe post de uscator de rufe, iar a doua este ca reduce cu mult timpul de uscare.
Uneori se intampla ca rufele sa aibe un anumit miros, dar datorita noi miscari a cuvei, masina adauga o serie de clatire la finalul programului.

Masinile care au incorporate si uscator reprezinta un mare plus si spun asta pentru ca hainele nu mai trebuie scoase pentru a le intinde, ci le puteti impaturi si pune in dulap.Din start faceti economie de timp.Este una dintre cele mai accesibile masini de spalat cu uscator.Sunt putine masini de spalat cu uscator incorporat care sa fie bune, dar acest model isi merita toti banii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here