Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1476WD

0
675
Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW1476WD

Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa caute solutii si pentru uscarea rufelor.Masina de spalat le stoarce bine, insa tot este nevoie sa le intindeti pentru a se usca.Daca locuinti la bloc, iar balconul este deschis in sezonul rece dureaza cateva zile pana se usuca.Solutia este un uscator de rufe, dar o sa spuneti ca nu aveti spatiu pentru a o depozita, dar tehnologia a avansat atat de mult incat exista aparate 2 in 1(spalat+uscator).

Clasa energetica a masinii de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Consumul unui program standard este de 0.98kwh, iar clasa de eficienta energetica B,nu este chiar o clasa ce are un consum mic de energie, dar nici nu va incarca factura electrica.La spalare clasa este A. Are un consum mediu anual de apa de 17000l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Va intrebati probabil unde o sa o amplasati din cauza dimensiuni mari, dar nu este asa, este o masina cu dimensiuni normala.Masina este alba, simpla si se va integra de minune in baie.Are o inaltime de 85cm,latime 60cm, adancime 52.2cm.Masina este cu incarcare frontala, are o capacitate la spalare de 7kg, iar la uscare de 4kg.Este o masina silentioasa, la spalare atinge un nivel de zgomot de 59dB, iar la centrifugare de 75dB.Rufele vor fi foarte bine stoarse si uscate, si putin botite, si asta pentru ca are o viteza de centrifugare de 1400rtm.Hubloul se deschide pe partea stanga.Panoul de comanda include un sertar pentru detergent, un buton rotativ pentru reeglarea programelor si un ecran LCD, ce afiseaza datele referitoare la ciclu de spalre selectat.

Functii tehnice

Tehnologia OptiSense foloseste senzori inteligenti pentru a optimiza setarile pentru fiecare incarcatura.Cu ele, fiecare articol este spalat si uscat corect.

Programul de spalare si uscare de 60minute de la Dual Care este perfect pentru spalarea zilnica a unor cantitati mici de rufe sau atunci cand va grabiti.Acesta ofera rezultate excelente in doar o ora.

Cu TimeManager te poti asigura ca rufele vor fi gata exact atunci iti doresti.Cu aceasta functie poti programa momentul in care sa se temine procesul de spalare, de preferat imediat ce ai ajuns acasa de la munca.

Pe langa programele speciale un alt lucru inovator este programul cu aburi.Daca hainele sunt foarte sifonate sau miros urat, un ciclu de aburi va scoate orice miros din ele si le va netezi, lasandu-le perfecte pentru a fi calcate cu usurinta.

Masina beneficiaza de un numar de 15 programe de spalare si uscare, acestea sunt: extra-clatire, bumbac, lana, sintetice, delicate si un program pentru tesaturi usoare( clatire, matase, cuverturi). Bineinteles ca are si functii speciale: time manager, sistem de echilibrare a incarcaturii, sistem siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatilor si programare intarziata.

Dupa pornirea procesului de spalare, la aceasta masina de spalat cu uscator, nu este nevoie sa revii pentru o programare ulterioara.Poti sa o reprogramezi de la inceput pentru a spala si usca automat.

Masina are un motor Invertor care dureaza mai mult fata de cele traditionale, este mai silentios si economisete cu 50% mai multa energie electrica.

Masina de spalat rufe cu uscator este un produs foarte bun care isi face treaba excelent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here