Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ODW – pareri si review

0
662
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ODW

Vrei sa iti cumperi o masina de spalat dar locul este unul stramt, iar cea normala iese din cacul, ei bine sunt si masini cu incarcare verticala. Acestea pot fi amplasate in locurile cele mai mici. Masina de spalar rufe Electrolux EWT1266ODW este cea mai buna solutie.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ODW

Un aspect foarte important pentru orice produs electrocasnic este consumul de energie. Masina se incadreaza in clasa de energie A+++ si consuma in program standard 0.99kWh. Are un consum mediu de apa de 8999l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ODW

Este o masina, simpla alba de dimensiunii mici: inaltime 89cm, latime 40cm, adancime 60cm. Dimensiunile mici si aspectul slim o recomanda pentru apartamentele mici sau acolo unde spatiul de depozitare nu este tocmai generos. Este o masina cu incarcare verticala si este mult mai comoda la manevrarea rufelor dar si mult mai rezistenta deoarece usa de acces este mult mai putin solicitata fata de modele cu deschidere frontala. Are o capacitate de incarcare de 6kg, este suficienta pentru orice familie indiferent de numarul de persoane. Cuva este realizata din carboran, iar tamburul este din inox. In ceea ce priveste panoul de comanda, masina are un buton rotativ de unde se regleaza programele si un ecran LCD care arata informatii. Nivelul de stoarcere este unul avansat.Turatia maxima atinge 1200rtm, asta inseamna ca, hainele vor fi bine stoarse. Este o masina silentioasa, la spalare atinge un nivel de 57dB, iar la centrifugare 76dB.

Din punct de vedere al programelor, masina este prevazuta cu programe de spalare pentru lenjerie, bumbac, jeans, lana, sintetice, delicate si sport.

Functii tehnice

Cu functia Time Manager poti sa setezi durata programului, in asa fel incat acesta sa fie gata exact in momentul in care ai nevoie de haine curate.

Prin simpla apasare a unei singure taste puteti sa setati un program de spalare, deoarce sistemul Fuzzy realizeaza automat setarile in functie de greutatea incarcaturii.

Sistemul performant de control Fuzzy Logic asigura urmarirea tuturor fazelor programului de spalare, pana la centrifugare.

De asemenea, un alt avantaj este reprezentat de tamburul cu sistem de deschidere Soft Opening, acesta garanteaza o deschidere foarte usoara si sigura a acestei parti componente a masinii de spalat.

Pe lista dotarilor se mai adauga urmatoarele: sistem de echilibrare a incarcaturii, sistem siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, programare intarziata si dispenser detergent detasabil.

Sistemul de echilibrare a incarcaturii reduce zgomotul din timpul centrifugarii.

Protectie impotriva inundatiilor- opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale.

Siguranta impotriva copiilor- blocheaza panoul de comanda prin apasarea unui buton, astfel incat cei mici sau nu poata deregla setarile.

Dozatorul Felxi Dose Plus ofera cele mai bune rezultate la curatare pentru detergentii in forma lichida sau solida, eliberandu-i in apa exact la momentul potrivit. Acest dispenser este detasabil.

Desi este un model mic performantele sunt la fel de mari ca cele unei masini cu incarcare frontala. Este recomanndata celor care isi doresc o masina de spalat mica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here