Masina de spalat rufe Bosch WAT2430BY

0
383
Masina de spalat rufe Bosch WAT2430BY

Daca vrei cu adevarat o masina de spalat moderna, performanta si incapatoare, Bosch este cea mai buna alegere in momentul de fata.Cu totii stim ca acest brand e unul nemtesc si ca de obicei produsele nu sunt foarte ieftine pe motiv de calitate superioara. Masina de spalat Bosch WAT2430BY este cea mai potrivita.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Bosch WAT2430BY

Face parte din clasa energetica A+++ sI are un consum standard de 0.74kwh.Are un consum mediu anual de 9900l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Bosch WAT2430BY

Este o masina cu aspect placut, care se potriveste in orice spatiu, culoarea este alba.O poti integra cu usurinta in orice coltisor al casei, indiferent ca este vorba de bucatarie sau baie, pentru ca masoara o inaltime de 84.5cm, latime 59.8cm si adancime 59cm.Masina este cu incarcare frontala si are o capacitate generoasa de 8kg, astfel cosul de rufe murdare nu va mai fi plin.Panoul de comanda este in partea frontala si include un display LED, ce arata informatiile legate de ciclul spalarii: timpul ramas pana la finalizarea programului, viteza de centrifugare, temperatura apei si etapa de spalare in curs de desfasurare. Datorita hubloului cu deschidere larga la 165grade si diametrul de 32cm, poti introduce articole voluminoase precum: cuverturi, geci groase.Cuva este din plastic, iar tamburul este din inox si are un volum de 63l.Nivelul de zgomot este destul de redus, in asa fel incat atinge 74dB in timpul centrifugarii si doar 50dB in momentul spalarii.

Functii tehnice

Masina are un motor EcoSilnceDrive, acesta reduce zgomotul in timpul centrifugarii.

Ca orice masina de spalat moderna, dispune de o serie de programe care usureaza foarte mult viata utilizatorului.Vei descoperi un program rapid, care dureaza intre 15-30minute, un program pentru lana, sport.De asemenea exista programe si pentru diverse tipruri de materiale precum: delicate/matase, camasi/bluze, allergie plus, rapid/mix, camasi/bluze.

Cu programul rapid se economiseste apa, detergent, energie si timp.

Daca in familie sunt persoane care fac sport, masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei.

Programul delicate/matase face posibila spalarea la masina chiar si articolelor celor mai delicate, cum ar fi matasea si chiar lenjeria, neexistand riscul de distrugere a tesaturi.
Certificare ECARF este pentru programul AllergyPlus, acesta atesta eficacitatea programului dedicat persoanelor cu alergii.De fiecare data cand spalati, hainele vor fi curatate la un nivel inalt iar praful si alergenii sunt indepartati in totalitate.

De asemenea are si functii de siguranta: detectare automata a cantitatii, selector centifugare, sistem detectare spuma, siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, semnalizare acustica terminare program, si o serie de functii speciale: VarioPerfect, ActiveWaterPlus, VarioDrum, Control electronic al balansului.

In ceea ce priveste protectia, copii sunt in siguranta maxima, iar riscul de inundatie este zero.Iar daca iti doresti o programare intaziata, poti programa masina sa spele exact la ora la care doresti.

VarioPerfect asigura cele mai bune rezultate de spalare pentru toate tipurile de tesaturi si la fiecare incarcatura.

ActiveWaterPlus este o tehnologie ce are in componenta 3 sisteme: reglarea automata si continua a incarcaturii prin intermediul unor senzori, flux optimizat de apa si sistemul tambur.Are ca scop spalarea eficienta fara a consuma apa in exces.

Raportul calitate/pret este mic pentru programele de care dispune .Fara dar si poate Bosch este solutia perfecta pentru cei care isi doresc calitate si tin la hainele lor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here