Masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY – pareri si review

0
647
Masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY

Daca iti doresti o masina de spalat rufe fiabila, moderna si cu capacitate mare de incarcare Bosch WAN24160BY, este cea mai potrivita.Poate spala pana la 7kg de haine intr-un program.Este ideala pentru o familie moderna care isi doreste o masina performanta.Bosch este considerat unul din brandurile care pun accent pe calitate.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Bosch WAN24160BY

Are clasa de eficienta energetica A+++ si consuma in program standard 0.85kwh, iar consumul anual este aproximativ de 135kwh/an. In program standard consuma 38l de apa, iar anual 9020l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Bosch WAN24160BY

Designul masinii impresioneaza de la prima vedere.Masina este complet alba, are panou de comanda electronic si un dispaly elegant LCD in partea dreapta care indica cele mai importante functii cu privire la programul in curs. Este o masina cu incarcare frontala cu o capacitate de 7kg.Poti spala asadar, cu ajutorul sau, toare rufele familiei dintr-o singura incarcatura, fara a mai fi nevoie sa prioritizezi rufele pentru ca acum incap toate.Viteaza de centrifugare este in echilibru perfect cu aceasta capacitate de incarcare, masina ajunge la 1200rtm, o viteza buna, astfel hainele nu vor iesi prea sifonate.Hubloul are deschidere la 180 grade, prin intermediul careia vei putea spala mai usor articole de iarna:paturi, pilote, lenjerii de pat.Cuva este din plastic, iar tamburul este din inox si are un volum de 55l.Cand spala masina atinge un nivel de 54dB, iar la centrifugare de 74dB.

Dispune de 16programe, are inclusiv si un program pentru spalare rapida care dureaza 15minute. Pe langa clasicele programe( lana, bumbac, sintetice,mix, delicate), are si programe sport, AllergiePuls.

AllergiePlus spala mai in profunzime hainele pentru a distruge orice urma de detergenti.

SpeedPerfect este o functie ce permite reducerea timpului de spalare cu pana la 65% in functie de programul si optiunile de material selectate.

Functii tehnice

Pe langa programele de baza masina are si cateva functii si optiuni de siguranta:sistem detecatre spuma, sistem de siguranta impotriva copiilor, sistem de protectie impotriva inundatiilor, programare intarziata- adica setezi masina la ora la care vrei sa porneasca, iar atunci cand ajungi acasa tot ce ai de facut este sa scoti rufele; semnalizare acustica terminare program, oprire si adaugare, sistem de reglare a consumului.

Cu 3D Aqua Tronic spalarea este optimizata in 3 pasi cu jeturi de apa venite cu presiune diferite din diferite zone ale tamburului asigurand rezultate peste medie.

VarioPerfect permite scurtarea ciclurilor de spalare sau o economie mai mare de energie.Aceasta optiune poate fi selectata de pe butoanele suplimentare.Puteti alege o spalare rapida atunci cand nu aveti timp.

Cu ajutorul tehnologiei EcoDrumClean masina se va putea mentine curata, fara a utiliza substante chimice, in plus procesorul anunta atunci cand tamburl are nevoie de curatare.

O alta functie este Active Water care regleaza consumul de apa detectand foarte precis incarcatura de rufe.Acesasta functie nu va consuma mai multa apa decat strictul necesar, fie ca este vorba de 2 articole sau o inacarcatura normala.

Multitudinea de programe si functii de ultima generatie de care masina de spalat dispune, o face perfecta pentru orice familie care are nevoie.Chiar daca este o masina de spalat moderna, oricine o poate folosi cu usurinta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here