Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY – pareri si review

0
686
Masina de spalat rufe Bosch WAB24262BY

Vreti sa va cumparati o masina care sa spele foarte bine si sa aibe programe pentru toate tipurile de tesaturi, sa fie efcienta din punct de vedere energetic si sa reziste multi ani? Ei bine sa stiti ca nu este imposibil sa gasiti toate aceste lucruri la o masina de spalat. O solutie este Bosch WAB2426BY.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Bosch WAB2426BY

Cu o clasa de eficienta energetica A+++, aceasta masina de spalat este economica. Are un consum de 0.76kWh intr-un program standard si un consum mediu anual de apa de 10560l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Bosch WAB2426BY

Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 6kg, este perfecta pentru orice familie. Are o inaltime de 85cm , latime 60cm si adancime 52cm. Este simpla, alba si poate fi incadrata oriunde. Bosch ofera acel aspect robust si clasic al produselor sale. Nici masinile de spalat nu fac exceptie. In partea dreapta este selectorul pentru programe, in partea centrala se afla un ecran LCD cu butoane care arata informati precum: viteza de centrifugare, cat timp mai are pana termina programul si temperatura, iar in partea stanga este sertarul pentru detergent. Tamburul are un volum de 42l si este confectionat din inox, un material foarte rezistent. Cuva este din plastic. La nivel tehnic, se remarca viteza de centrifugare de 1200rtm. Masina este destul de puternica. Cu toatea acestea, masina este foarte silentioasa. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 78dB, iar la spalare de 57dB.

Functii tehnice

Numarul programelor de spalare este suficient de mare, incat poate sa faca fata unei game variate de culori si tesaturi: program 15 si 30 minute, lana, mix, spalare manuala, camasi/blize, delicate/matase si culori inchise.

Programele de 15 si 30 minute va ajuta atunci cand nu aveti multe haine de spalat iar acestea nu sunt foarte murdare. Sunt foarte utile si atunci cand va grabiti.

Functiile de siguranta ale masinii sunt: ActiveWater, Sistem AquaTronic, control electronic al balansului, sistem de detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor si programare intarziata.

Certificarea ECARF pentru programul Allergy Plus atesta eficacitatea programului dedicat persoanelor cu alergii. De fiecare data, hainele vori fi curatate la nivel inalt, iar praful si alergenii sunt indepartati in totalitate.

Functia ActiveWater face ca masina sa aibe un consum redus de apa datorita unui sistem de detectare automata a incarcaturii in 2 trepte. Vario Perfect ofera o spalare mai rapida cu pana la 65% sau un consum energetic cu pana la 50% mai eficient prin selectarea optiunilor SpeedPerfect sau EcoPerfect.

Sistemul AquaTronic optimizeaza procesul de spalare a rufelor de orice tip.

Semnalizare acustica terminare program inseamna ca, atunci cand masina termina de spalat veti auzi un semnal.

Sistemul de siguranta impotriva copiilor blocheaza orice comanda, astfel ca, oricine va umbla la masina pe timpul functionarii nu ii va putea deregla setarile.

Protectie impotriva inundatiilor este un sistem ce are rolul de a detecta cantitatea de apa din interiorul masinii, iar cand nivelul acesteia depaseste limitele normale apa este drenata pentru a fi eliminata pana cand ajunge la nivelul corespunzator, eliminand astfel orice pericol de inundatii.

Concluzia este ca Bosch reprezinta o masina de spalat cu multe programe eficiente. Este economica si destul de incapatoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here